Blotter løs på Sjælland: Gentofte og Roskilde ramt

112

15/11/22 | 17:34

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det er seks forskellige kvinder der har anmeldt sager om blufærdighedskrænkelse

Fem ofre i Roskilde

I Midt og Vestsjællands Politis Døgnrapport, fremgår det at fem forskellige kvinder har anmeldt sag om blufærdighedskrænkelser.

I løbet af mandag formiddag og eftermiddag modtog politiet indtil videre fem anmeldelser om blufærdighedskrænkelser. Fælles for dem, var at de alle var foregået på parkeringspladser ved universitetet i Roskilde.

Det var specifikt blotteri, som de fem kvinder anmeldte. De fire af anmeldelserne gik på episoder, der var fundet sted om eftermiddagen den 11. november.

Den femte anmeldelse var dog sket allerede den 2. november, dog også på en parkeringsplads ved Roskilde universitet.

I døgnrapporten skriver politiet:

"Politiet har indledt en efterforskning i sagerne i et forsøg på at få identificeret den mistænkte, så han kan sigtes og afhøres til sagerne om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse."

Onanere i Gentofte

Der er også i dagens foreløbige døgnrapport fra Nordsjællands Politi en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse.

Her var det en 42-årig kvinde fra Gentofte, der mandag kl. 15.00 mødte en mand i Brobæk Mose, der var i færd med at onanere.

En patrulje blev efterfølgende sendt ud for at lede efter manden i området, men kunne ikke lokalisere ham.

Kørte bil og hev i fjederen

Også i sagen fra Roskilde handlede det om onani.

Alle fem kvinder derfra fortalte at de en bil kørte hen i nærheden af de forurettede kvinder, som efterfølgende er blevet udsat for blotteri og åbenlyst onani fra den mistænktes side.

Om mændene fra de to byer er de samme fremgår ikke af døgnrapporterne, selvom både den 42-årige kvinde og de fem kvinder beskriver gerningsmanden som en ung mand omkring 20 år.

Den 42-årige beskrev yderligere sin gerningsmand som 180 cm høj, almindelig kropsbygning, lys i huden, lyst, kort hår. Han var iført en blå jakke.