24-årig mand skudt ned i butik: Nu udsender politiet signalement af formodet gerningsmand

112

13/9/22 | 08:41

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Mandag aften blev en 24-årig mand skuddræbt i København. Indtil videre har politiet arbejdet lidt i blinde. Nu udsender politiet et signalement på den formodede gerningsmand.

Mandag aften gik en mand ind i en butik på Frederikssundsvej i København NV og skød en 24-årig mand, der befandt sig i butikken. Københavns Politi modtog anmeldelsen klokken 20.47. Den 24-årige blev ramt af flere skud og afgik senere ved døden. Den dræbte mand har umiddelbart ikke relation til rocker- og bandemiljøet. 

Gerningsmanden er en ung mand, der er spinkel af bygning og var iført sort beklædning. Han var maskeret og havde en hætte trukket op over hovedet. 

Københavns Politi ønsker at tale med alle, der har set noget i forbindelse med skyderiet – eller på anden vis ligger inde med relevant viden. Kontakt 1-1-4. 

”Vi har natten igennem haft en omfattende efterforskning, men vil stadig gerne høre fra alle, der har set noget i forbindelse med skyderiet,” siger vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi. 

Nærpolitiet er tirsdag til stede med den mobile politistation nær gerningsstedet, hvor vidner også kan komme og fortælle, hvad de har set, eller man kan komme og tage en snak med os, hvis man f.eks. oplever en utryghed i forbindelse med skyderiet. Den er til stede her fra morgenstunden.