Politiet advarer mod invitation: Du har ikke 3.405 kroner til gode

112

11/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Politiet har på Twitter været ude med en advarsel. Der florerer nemlig lige nu en mail, som forsøger at franarre intetanende danskere deres informationer, fordi de tror, de har penge til gode hos Sygeforsikring Danmark.

På Twitter er Syd- og Sønderjyllands Politi ude med en kraftig advarsel. De fraråder alle danskere at svare på en fupmail, der lige nu sendes rundt i landet.

Fupmailen ser ud til at komme fra Sygeforsikring Danmark, men det gør den ikke. Og selvom det frister at få et tilskud på 3.405 kroner, så ender flere med at være fattigere efter at have trykket på linket i mailen.

Politiet opfordrer til, at man blot sletter mailen, som du kan se længere nede på siden.

Hvis du er kunde hos Sygeforsikring Danmark, kan du altid selv logge ind på deres side og tjekke om du har penge stående til udbetaling.

Generelt anbefales det, at du aldrig trykker på links i mails, der handler om penge. Du skal altid forholde dig kritisk til mails, der fortæller dig, at du har penge til gode.

Politiet skriver:

’Sig nej tak til den invitation! Logoet er nydeligt, men lad dig ikke narre. Mail som denne florerer lige nu. Og det giver dig ikke kompensation for ryg- eller tandsmerter at klikke på linket. Du får snarere gevaldige lommesmerter. Så slet den!’