11-årig dreng reddede sig selv - nu søger politiet vidner til optrinnet

112

02/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt reageret!

Torsdag aften fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en mand havde taget fat i en 11-årig dreng klokken ca. 17.50 ud for Agertoften nr. 3 i Hørsholm.

Drengen har fortalt politiet, at manden havde taget fat i armen på ham, men han havde ikke sagt noget.

Den 11-årige har videre fortalt, at han med det samme fik drejet sig rundt og sparket manden i skridtet, og fik vristet sig fri, hvorefter han kortvarigt gemte sig i nærområdet.

Her så han en kvinde med en schæferhund, som han henvendte sig til, og bad om hun ikke ville lade som om, hun var hans mor. Kort efter løb drengen dog hjem til sin familie, uden at tale yderligere med kvinden.

Efterlyser vidner

Den 11-årige dreng beskriver manden, som tog fat i ham som:

  • Mand, 45-50 år

  • Ca. 190 cm. høj

  • Almindelig kropsbygning

  • Brun hudfarve

Manden var iført en sort jakke, hvide bukser, sorte løbesko, grå hue, sorte tykke handsker og havde mørk beklædning op over næsen.

”Det er en sag, vi tager meget alvorligt. Vi har heldigvis at gøre med en 11-årig dreng, som reagerede hurtigt, men vi har brug for hjælp til at finde frem til den mand, som tog fat i drengen,” siger politikommissær Kasper Guldager.

Nordsjællands Politi vil meget gerne tale med vidner, som har set noget i området på og omkring Agertoften omkring kl. 17.50 torsdag aften. Særligt kvinden med schæferhunden, samt den beskrevne mand, så hændelsesforløbet kan blive afklaret..

Du kan kontakte politiet på 114.