Vred nabo kalder det røveri: "Jeg tilbød bare, at han kunne leje vores ekstra parkeringsplads"

Virale historier

18/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Katrine Lykke

Det nytilflyttede par troede derfor, at de gjorde deres nabo en tjeneste ved at foreslå ham at leje deres ekstra parkeringsplads på månedlig basis. Den vrede nabo kalder dog tilbuddet for "røveri".

Når du flytter til et nyt område, er det altid godt at arbejde lidt for at starte på god fod med dine nye naboer, så det ikke bliver en pine at bo op og ned ad hinanden.

Sådan startede det desværre bare ikke for parret her, der brændte nallerne gevaldigt, da de i et forsøg på at være venlige tilbød naboen, at han kunne leje deres ekstra parkeringsplads for et månedligt beløb.

For det, der var tænkt som en gavmild gestus, blev slet ikke taget imod, som de havde troet.

Spurgte selv, om han måtte bruge den

Den akavede situation opstod kort efter, parret flyttede ind.

Her kiggede naboen forbi for at præsentere sig, og her spurgte han ligefrem, om han måtte få lov til at bruge deres ekstra parkeringsplads på fuld tid.

Det nytilflyttede par svarede, at de havde brug for lidt tid til at tænke over det og vendte derefter tilbage til ham med det, som de mente, var et rimeligt forslag til en månedlig leje af parkeringspladsen. Beløbet lå på ca. 800 kr. pr. md.

Naboen blev chokeret og sagde, at han ikke kunne tro sine egne ører og kaldte det for ”røveri” og ”ikke noget, man gør i det her kvarter".

Var det i orden?

De nye husejere blev forbløffede over hans reaktion og søgte derfor råd på de sociale medier.

Her støttede en række Reddit-brugere dem i, at de ikke havde gjort noget forkert ved at foreslå en månedlig leje, og at naboen havde været ret fræk, når han forventede at få pladsen gratis.

Er du enig? Eller bør man ikke opkræve penge af sin nabo for en plads, der alligevel står tom?