Vanvittig video: Flypassager smadrer sin bagage for at opfylde flyselskabets krav

Virale historier

23/08/2023

Foto: Screenshot, YouTube
Foto: Screenshot, YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Der var i hvert fald en, der ikke ville betale ekstra for at have en større taske med ...

Hvad ville du gøre, hvis din taske ikke passede? Måske prøve igen, måske forsøge at justere vinklen, skubbe lidt hårdere.

Men hvis det i sidste ende stod klart, at du – uanset hvor mange mærkelige vinkler, du afprøvede, og ligegyldigt, hvor hårdt du pressede – ikke kunne få tasken til at passe, ville du være nødsaget til at indrømme dit nederlag og sluge gebyret.

Denne erkendelse kommer til de fleste, men ikke denne mand, næ nej.

Manden var så gebyrforskrækket, at han besluttede at knække dele af sin taske – ja, ødelægge den, indtil den passede i boksen. Se det er handlekraft!

Fanget på video

En video viser den beslutsomme passager flå håndtaget af tasken. Tasken som sådan var lille nok, det var håndtaget, der var problemet, så af med det.

Det lykkedes Kimberly Standen, 29, at få det hele på video.

Kimberly fra Bury St Edmunds i Suffolk, East Anglia, udtaler om situationen: "Jeg tror ikke, der havde været nogen konfrontation før dette tidspunkt (med ham og ansatte fra EasyJet).

"Vi stod i køen for at gå ombord, og jeg går ud fra, at han ikke havde betalt for en stor håndtaske, så tasken skulle passe under hans sæde (den gratis mulighed) Han hamrede tasken ned i gulvet og prøvede at knække hjulene af.”

"Jeg nåede kun at filme slutningen af optrinnet, men før dette havde han sparket og kastet sin taske rundt og smadret hjulene ned i gulvet. Det støjer en del i en lufthavn med stengulve.

"Han knoklede løs i mindst 10-15 minutter.”

"Alle var lykkelige, da det lykkedes ham at få tasken i den lille kabinemåler.

"Nogle mennesker jublede, andre grinede af det usædvanlige optrin."

Var det det værd?

Det tilbageværende spørgsmål er dog, om det virkelig er dyrere at betale indtjekningsgebyret end at købe en ny taske. Måske var det bare princippet i sagen.

En talsmand for EasyJet udtaler: "Kundernes kabinetasker skal være inden for de maksimale dimensioner for at kunne opbevares sikkert og trygt i kabinen.

"Vi informerer kunderne inden afrejse via e-mail og reservationsbekræftelse. Her fremgår de maksimale håndtaskedimensioner tydeligt. Det er også vist på boardingkortet.”

Du kan se videoen af det absurde optrin ved at klikke her (YouTube).

Kilde: LadBible