Teenager chokeret efter lærers hårde straf: Ville bare medbringe taske med tampon på toilettet

Virale historier

16/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Teenageren ville ikke finde sine bind og tamponer frem fra tasken, men ville have tasken med.

Da en lærer begyndte at håndhæve regler om, at ingen elever måtte have tasker med på toilettet i skolen, var pigerne især frustrerede.

Det skriver Mirror

Noget den mandlige lærer måske ikke havde overvejet, var, at piger og kvinder af og til har behov for diskret at tage bind og tamponer med sig, når de har menstruation – men blev han bestemt gjort opmærksom på.

Forbyder tasker på toilettet

En 17-årig elev lavede et post på de sociale medie Reddit for at forklare situationen, hvor hun havde svaret læren igen i en episk samtale, men ikke alle var lige så imponerede.

"Min lære er sidst i 50'erne og super streng, især med pigerne af en eller anden grund," fortællre pigen og fortsætter:

"Han har også et særligt had til elever, der går fra klassen, og efter at nogle i min time lavede et stunt tidligere på året (de bad om at gå på toilettet og kom ikke tilbage til klassen), har han haft en politik om, at studerende ikke må tage deres tasker med på toilettet. Hans begrundelse er, at hvis eleverne skal efterlade deres tasker, bliver de nødt til at komme tilbage efter dem. Som du kan forestille dig, har denne regel været så frustrerende for pigerne i klassen. Som I nok ved, har det meste dametøj ikke lommer, der er store nok til at passe et bind eller tampon diskret."

Prøvede at snige tasken ud

Teenageren havde løst sit problem ved at bære posede hættetrøjer, så hun kunne tage alt, hvad hun havde brug for på toilettet, men da det var "rigtigt varmt for nylig", kunne hun ikke holde det ud længere.

En dag rakte hun hånden op og bad om at gå på toilettet og troede, hun kunne snige sin taske med sig - men læreren lagde mærke til det.

I "Han 'mindede' mig om, på den der nedladende måde, som ældre lærere taler ned til teenagere, at jeg var nødt til at efterlade min taske i klasseværelset." fortalte teenageren.

Hun sagde vedholdende til læreren, at hun skulle tage tasken med, og svarede noget i retning af: "Jeg er ligeglad, jeg laver reglerne i dette klasseværelse. Gå venligst på toilettet uden din rygsæk eller sæt dig ned, "

En uges eftersidning

Det blev dog for meget for den unge pige som svarede læreren igen, der til sidst spurgte:

"Hvorfor i alverden kunne du overhovedet have brug for din rygsæk?"

Og så svarede hun ham direkte: "Fordi jeg har brug for et bind til at opsuge blodet, der kommer ud af min vagina," hvorefter hun "stormede ud" med sin taske.

Teenageren blev til sidst udstedt en uges eftersidning for "brug af grafisk og vulgært sprog og uautoriseret at forlade lokalet".

På trods af, at hendes søster sagde, at hun skulle have fulgt "hans regler", fik hun en masse støtte i kommentarfeltet.

En person sagde: "Du brugte ikke grafisk og vulgært sprog [efter min mening], du sagde præcis, hvad der sker i en kvindelig krop. Hvis din mandlige lærer er for skrøbelig til at håndtere det, er det hans problem, ikke dit."