"Jeg er virkelig sulten" - sygeplejerske går viralt med de mest absurde ting, mænd har sagt under fødsler

Virale historier

21/01/2024

Foto: Screenshot, @anna_thenurse / Instagram
Foto: Screenshot, @anna_thenurse / Instagram

Skrevet af Liam T.

Wow ... bare wow ...

Lad os være ærlige, tanken om fødslen er lidt skræmmende - uanset dit køn. 

Så det er ikke overraskende, at folk kan sige nogle ret tilfældige ting, mens en mor er i fødsel. 

Jeg mener, der er nok memes af fyre, der besvimer på fødegangen, og klip af kvinder, der skriger af smerte, til at afskrække nogen. 

En sygeplejerske har dog afsløret de mest absurde ting, hun har hørt mænd sige under fødslen.

Bad om faderskabstest

Anna er en viral sygeplejerske på Instagram med speciale i 'fødsel, efterfødsel, pleje og moderskab' og har brugt mange år på at hjælpe læger med at bringe babyer til verden.

Så det er rimeligt at sige, at hun sandsynligvis har set - og hørt - det hele. 

Hun lavede en video for at dele de 'chokerende' ting, hun har overhørt, inklusive en far, der vovede at sige: "Gør det virkelig SÅ ondt?" Eller der var en, der endda kommenterede, at deres partners skede 'aldrig kommer til at ligne den samme igen'. 

"Så hvordan får vi en faderskabstest?" Var der en der spurgte.

"Jeg er virkelig sulten"

Andre fædre sagde tilsyneladende endda: "Hvornår tror du, hun får barnet? For jeg er virkelig sulten og har brug for at få noget mad.” 

Det kan flere måske relatere til. Der ser ud til at have været et par fædre, der har brokket sig over 'hvorfor tager det så lang tid', mens deres partner presser et menneske ud. 

Der er andre, der klager over, at de 'har fået ondt i ryggen' af at sidde i stolen, og så er der dem, der slet ikke taler. 

Jeg er ikke sikker på, hvad der er værst?

Nogle har endda været irriterede over, at deres partner går igennem fødslen og har sagt: "Kan du være lidt mere stille? Du er for højrøstet." 

Eller der er en fyr, der tilsyneladende sagde: "Jeg kan ikke holde din hånd lige nu, jeg er nødt til at tage dette opkald. Jeg er straks tilbage."