Stephanie fik det dårligt hver morgen: Da hun kiggede i sin kaffemaskine fandt hun årsagen

Virale historier

23/05/2023

Sådan så Stephanies kaffemaskine ud, da hun skilte den ad. Foto: Youtube.
Sådan så Stephanies kaffemaskine ud, da hun skilte den ad. Foto: Youtube.

Skrevet af Redaktionen

Det kan ske for alle, og derfor skal vi have kigget godt efter i kaffemaskinen. Måske er den årsagen til, at du ikke følger dig på toppen om morgenen?

Det er en integreret del af manges morgener. Kaffemaskinen brygger en god kande kaffe og straks bliver den sorte væske overført til en kop og nydt i store skurke. For nogen kan morgenen ikke starte uden en kop mokka.

Stephanie hade det på samme måde, men i en lang periode havde hendes krop ikke reageret på sin normale måde, når først kaffen fandt vej til hendes mave. I stedet for en belønning fik hun det fysisk dårligt. Hun forstod ikke hvorfor, men hun var sikker på, at det var i forbindelse med morgenritualet, at det gik galt.

Til sidst fik hun det svært ved at holde sin morgenmad nede i maven, så hun besluttede sig for at finde årsagen til, at hun fik det dårligt. Hun gentog sin sædvanlige rutine, men fulgte nøje alle detaljerne i løbet af morgenen. Hun forsøgte også at gøre tingene anderledes og i en anden rækkefølge, men resultatet var altid det samme.

Til sidst fik hun sporet sig ind på, at kaffen var synderen. Og efter en veninde havde tilsendt hende en artikel om kaffemaskiner, blev hendes egen maskine udsat for et grundigt eftersyn.

Da hun åbnede maskinen, gjorde hun straks en skræmmende opdagelse. Indeni var der et tykt lag skæl og også et brunt stof, som ved første øjekast mest af alt lignede skimmelsvamp.

"Det var et stort chok," fortalte Stephanie. "Det var skræmmende og forfærdeligt. Folk tror, ​​at kaffemaskinen er ren indeni, og der ikke er nogen risiko, idet kaffemaskinen ofte er helt lukket. Men det er altså ikke den fulde sandhed.

"Jeg drak altid kaffe derhjemme og indenfor tre slurke begyndte de stærke reaktioner," fortalte Stephanie.

I flere år havde der bygget sig kalk op i hulrummet, og alle komponenterne var dækket af den brune substans. De fleste kaffemaskiner er nemme at rengøre, men nogle har små hulrum, hvor vandet passerer, som kan fyldes op med dårligdomme. Her er det vigtigt, at vi får det rengjort i dybden. Jævnligt.

Det er langt fra alle kaffemaskiner, der har nogen brugsanvisning for, hvordan man får rengjort disse hulrum. Og det er heller ikke alle, der kan skilles ad, så man kan komme i bund med rengøringen.

Alle producenter anbefaler dog, at kaffemaskinen rengøres jævnligt. F.eks. kan almindelig husholdningseddike benyttes jævnligt til at rengøre de indvendige komponenter.

Se videoen om Stephanie nedenfor.