Var i gang med en husrenovation: Par finder sølvkuffert, der skræmmer livet af dem

Virale historier

28/01/2024

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad havde du gjort hvis du gjorde det fund i dit hus?

Et britisk par nød det hus, de købte. Da de to gik i gang med at renovere bygningen fra 1966, fandt de dog en rigtig godt gemt kuffert – med noget skræmmende indhold.

Det skriver Tag24

På TikTok-kanalen "Stonestack Renovation" offentliggjorde parret for nylig tre videoklip, der dokumenterer den skræmmende opdagelse.

En underlig dør

I det første video viser den ikke navngivne husindehaver et soveværelse på øverste etage med en mystisk vægdør. Bag endnu en dør og en forhæng er der en opbevaringsplads, der kun kan "kravles" til.

Men når kvinden kigger over en lille mur foran hende, ser hun endnu mere opbevaringsplads med en mystisk sølvkuffert - uden for rækkevidde for mennesker.

I det andet klip ser man, hvordan den britiske kvinde forsøger at nå bagagestykket fra et værelse på den anden side af etagen. I et klædeskab finder hun en dør med et forhæng. Men i opbevaringsrummet står hun over for endnu en dør - tilsyneladende låst.

Ifølge videoen besluttede kvinden at udsætte sin udforskning, indtil hendes partner kom hjem. Hun var angiveligt bare for "skræmt".

Adgang til sølvkufferten

I det tredje klip ser man parret åbne den sidste mystiske dør, der adskiller dem fra sølvkufferten. Til sidst nåede parret frem til objektet og trak det ud. Så hvad var der i den?

"Vi troede ikke, det var en lig," siger TikTokeren i hendes klip, fordi det hverken lugtede dårligt eller var fluer i nærheden. Da de åbnede kufferten, kom den store overraskelse: endnu en sølvkuffert!

"Hvad i alverden," sagde husindehaveren, da han endelig åbnede den anden kuffert: Indeni var der en "mærkelig" dukke i en lyserød kjole. Måske et samlerobjekt?

"Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal tænke om det, men her er en nærbillede af den meget skræmmende dukke," sagde briten - og så ender dokumentationen.

En kuffert i en kuffert

Under den virale video med nu over 2,2 millioner visninger er nogle sikre på, at dukken faktisk er forbandet.

"Sælg huset. Der var en god grund til, at det var dobbelt beskyttet," skrev brugeren Tjay Lilleyman.

Efter at have trukket den skræmmende dukke ud af den anden kuffert i det tredje klip, fortsatte parret deres undersøgelse af det bizarre fund i deres hjem. Dukken, iført en lyserød kjole, skabte en ubehagelig stemning blandt dem, og de forsøgte at afdække dens oprindelse og formål.

I det efterfølgende klip diskuterede parret mulige teorier om, hvorfor nogen ville gemme en sådan dukke i en dobbelt forsejlet kuffert i deres hus.

Parrets diskussion og spekulation blev delt med deres TikTok-følgere, der begyndte at kommentere og komme med egne teorier om dukkens oprindelse. Nogle udtrykte bekymring og overtro, mens andre foreslog, at det måske var en antik dukke med høj værdi.

Uhyggelige teorier

Efterhånden som historien spredte sig, begyndte flere at reagere på det mystiske fund. Nogle kommentatorer påpegede, at det var en god idé at undersøge dukken nærmere for at sikre, at der ikke var nogen skjulte spor af farlige stoffer eller andre overraskelser.

Parret afsluttede deres serie af klip med en opdatering, hvor de forsikrede deres følgere om, at de ville kontakte eksperter for at afdække dukkens oprindelse og eventuelle historiske betydning. Samtidig forblev spørgsmålene omkring den skræmmende dukke og dens baggrund uløste, hvilket fik seerne til at spekulere og diskutere yderligere.

Dette usædvanlige fund fortsatte med at skabe interesse og forundring online, og parrets renoveringsoplevelse blev et mysterium, der fangede opmærksomheden hos mange.