Shelby kastede nyfødt baby ud fra 1. sal: Nu bliver hun hyldet som helt

Virale historier

26/06/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Alle forældre ved, at man vil gøre hvad som helst for sine børn - og at man til hver en tid, vil give sit liv for at redde dem.

Det var netop hvad 21-årige Shelby Ann Carter gjorde i 2017, da hun reddede sin få uger gamle datters liv. Det skriver Newsner. 

Lykken var stor, da Shelby Ann fødte hende og hendes kærestes datter i januar 2017. Det unge par var lykkelige for deres lille pige og de tog straks opgaven som forældre til sig. Men lykken var kort og allerede få uger efter den lille piges fødsel, indtraf en uendelig tragedie. 

Shelby Ann var alene med sin lille datter, i Shelby Anns mors hus, i Wyoming,Illinois, USA. Det var den 30 januar 2017, at der udbrød en voldsom brand i huset. Ilden spredte sig med lynets hast og der var voldsom røgudvikling. Shelby Ann var fanget på førstesalen med datteren og kunne ikke komme ud. 

Tænkte hurtigt

Da brandvæsnet nåede frem, kunne de konstatere at branden havde været voldsom - og på husets 1. sal, fandt de Shelby Ann. Den unge kvinde var omkommet i branden, men der var ingen spor af den lille datter. 

Uden for huset, fandt brandfolkene den kun 12 dage gamle pige. Hun var uskadt - takket være at hendes mor, havde handlet hurtigt og tænkt klart. Shelby Ann havde sat datteren godt fast i sin autostol, hvorefter hun havde kastet stolen ud fra huset, så datteren ikke også ville omkomme i røgen og flammerne.

Den lille pige blev hastet til hospitalet, som undersøgte hende og kunne konstatere, at hun ikke var kommet noget til.

Efter ulykken blev Shelby Ann hyldet i medierne, på de sociale medier og i hjembyen. Der blev desuden startet en indsamling for at hjælpe hendes familie og lille datter videre, efter den forfærdelige tragedie.