Sendte nøgenbillede til bedstemor - fik noget uventet reaktion

Virale historier

17/06/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er nok ikke hverdag, man forventer, at det giver pote, at sende sin bedstemor et nøgenbillede - det var ikke desto mindre virkeligheden

De fleste unge mennesker i dag har prøvet at sende et billede uden så meget tøj på til en kæreste eller en, hvis lystne øjne de begærede. Det har Kimberley i al fald forsøgt.

Desværre for Kimberley, så lavede hun den samme fejl alle os har andre prøvet at lave. Dog i en noget mere uskyldig udgave, hvor konsekvenserne typisk er begrænset til lidt forvirring og et svar med teksten "var den til mig?"

Hun fik nemlig sendt det pikante billede til en anden modtager end hun havde planlagt.

Bedste, Bedste, jeg elsker dig

Hvem den ønskede modtager var vides ikke med sikkerhed. Men hvem, der modtog det overraskende billede, og hvordan reaktionen var, deler Kimberley på sin TikTok.

Årsagen til dette er, at hendes TikTok, og dertilhørende podcast, er en hun deler med sin elskede Bedstemor, der også var lettere overrasket, da hun pludselig så sit barnebarn i meget lidt tøj på sin telefon.

"I øvrigt mangler du ..."

Da Bedste modtog billedet var hendes reaktion dog ikke helt som forventet. Jo, første del var måske ikke helt så chokerende igen.

Bedstemor Gail skrev tilbage til sit barnebarn "Kimberley? Hvad er dette? Dette har bare ikke at være tiltænkt en mand, ellers bliver du gjort arveløs"

En reprimande og en formaning fra ens familieoverhoved, når de mener, at man har gang i noget dumt. Det er nok ikke så uforventeligt.

Men hvad Gail så skrev bagefter kommer måske en anelse mere bag på en.

"I øvrigt mangler du nyt lingeri - må jeg tage dig med ud at shoppe i løbet af ugen?"

Seernes kommentarer væltede ind, og flere tilkendegav, at de fandt situationen yderst morsom, mens andre reflekterede over, hvordan deres egne bedsteforældre ville have håndteret en lignende situation.

"Hvis dette var sket for mig ville jeg ikke være i live til at fortælle historien" skrev én.

Gail og Kimberleys fælles TikTok handler om nogle af de kulturelle forskelle, der eksisterer mellem de to generationer.