Rengøringshjælper afslører: Dette irriterer hende mest ved hendes kunder

Virale historier

06/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En rengøringshjælper har sat gang i en heftig debat efter at have afsløret, hvad hun anser for at være, det værste en kunde kan gøre.

En rengøringshjælper har imponeret brugere verden over ved at afsløre de mest irriterende kundevaner.

Fejl, det er bedst ikke at gentage. Det fortæller The Mirror.

Den fascinerende video blev delt af Victoria, der er en af ​​eksperterne bag @pocketrocketscleaning.

Hun indledte sin video med at sige: "Har du en rengøringsassistent, og har du gjort noget af dette, så se med. Ikke alle rengøringshjælpere synes de her ting er irriterende. Det første og absolut værste er, når nogen følger med en rundt i huset. Det er lidt sådan, du har hyret mig til at rengøre dit hus, men du stoler ikke på mig," og hun tilføjer: "Det er uhøfligt, det er respektløst og det er irriterende. Hvis du har en rengøringsassistent, så lad være med at gøre dette."

Taler ned til dig

En anden er, når nogen omtaler dig på en nedsættende måde, fx når de kalder dig "hjælperen". "Det er et ret ekstremt eksempel, men det sker.

Eller de føler, at du er lavere end dem, at du arbejder for dem, at de er din eneste arbejdsgiver. Det er også sådan lidt, det er ikke 1920'erne, du ved, rengøringshjælperne og husassistenterne. Personalet er ​​det laveste af det lave."

Victoria tog også fat på et problem, som hendes kommentatorer tidligere har nævnt: "Når vi lige har vasket gulvet, og nogen kommer ind og går over det hele, eller du lige har gjort køkkenet rent, og de kommer ind og laver deres frokost, eller du har lige vasket op, og de kommer og putter et par kopper i vasken. Jeg ved, det sker, og hvis klienten er der, mens du gør rent, vil det selvfølgelig ske, men det er mildt irriterende."