Piloten siger de styrter ned: Så sker der noget ingen havde forudset

Virale historier

09/08/2023

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Rikki Jørgensen

Forestil dig, at du sidder i en flyvemaskine og pludselig fortæller piloten dig, at I måske bliver nødsaget til at nødlande på en mark. Sådan starter denne video, der dog udvikler sig i en helt anden retning, end passageren nogensinde havde forestillet sig.

Flyskræk er en realitet for rigtig mange mennesker, så når en pilot fortæller, at en nødlanding på en mark kan blive en realitet, så sætter panikken ind.

Det var præcis, hvad der var ved at ske på denne flyvetur, hvor piloten pludselig kunne fortælle den skrækslagne passager, at han ikke havde kontrol over flyet mere.

Der var dog en større plan med det hele.

Først beder piloten passageren om at tjekke manualen i forhold til at lave en nødlanding, fordi han efter egen forklaring ikke ved, hvordan en sådan skal foretages.

Med rystende hænder og stemme, tager den kvindelige passager fat i manualen og begynder og læse.

Se hvad der så sker i videoen nedenfor:

Hele seancen er et frieri. Et større setup, der involverede en flyvetur, en falsk manual og et videokamera, så alle vi andre kunne blive inddraget i frieriet.

Efter den kvindelige passager har læst et par trin i manualen, går det op for hende, hvad piloten har gang i.

Hendes reaktion er intet mindre end fantastisk. Imens fisker piloten en ring frem fra et gemmested i flyet, hvorefter kvinden modtager ringen.

Hun kan slet ikke holde begejstringen og tårerne tilbage.

Det er uden tvivl et af de mest dramatiske og romantiske frierier, vi har set.

Hvad synes du om det?