Ødelægger ægteskab, uden han ved det: Fordi han lagde video op på socialt medie

Virale historier

21/05/2024

Foto: Screenshot, @charliebcx / TikTok
Foto: Screenshot, @charliebcx / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Ups ...

Den unge TikTok-bruger Charlie havde helt sikkert ikke forventet de konsekvenser, da han for nogle for et stykke tid siden delte en morsom video på sin konto.

I videoen dansede han i en trappeopgang til en middelalderlig fortolkning af Shakiras megahit "Hips Don't Lie".

"Jeg er lige på vej hjem efter en hed date, og gangen får mig til at føle, jeg er i middelalderen", skrev han til videoen.

Inden længe blev videoen set over seks millioner gange, og brugerne morede sig over dansen og var fascineret af den gamle bygning.

Men mens de fleste grinede af optagelsen, ramte det Charlie som en bombe, da han kort efter modtog en vred besked.

Daten var rødglødende

Det viste sig, at hans date fra den pågældende aften havde kontaktet ham og virkede virkelig rasende.

Charlies date er faktisk gift!

"Har du optaget min trappeopgang til en forbandet TikTok-video?!???", lød den harmdirrende besked til den unge mand, rasende og brugte skældsord. "Min mand har set videoen og spurgte, om vi begge havde mødtes!?"

Charlie delte senere en skærmbillede af samtalen på sin konto og kaldte den simpelthen "Ægteskabsbryder," hvilket tydeligvis hentydede til hans bekendtskab.

Han gjorde dog kort derefter klart, at han ikke havde haft nogen anelse om, at hans date faktisk var gift på det tidspunkt, de mødtes.

Ikke hans skyld - men tager ansvar for fejl

Mens historien udviklede sig, begyndte Charlies følgere at udtrykke sympati for ham. Mange stillede spørgsmål om, hvordan han kunne vide, at hans date var gift, og opfordrede ham til at dele flere detaljer om situationen.

Charlie var i en skrøbelig position og følte sig overvældet af opmærksomheden, men besluttede alligevel at give sine følgere en opdatering.

Han indrømmede ærligt, at han ikke havde undersøgt sin date tilstrækkeligt, før de mødtes. Han var også ærlig omkring sin fortrydelse og erkendte, at han burde have været mere forsigtig.

I mellemtiden begyndte Charlies date og hans ægtemand at håndtere deres egne problemer, som nu var blevet delt offentligt. De forsøgte at løse deres uenigheder og træffe beslutninger om deres fremtid sammen.

Det er uvist, hvordan situationen for ægteparret er i skrivende stund.