Nabo sender mor truende besked: Stop lyden, eller jeg sender en betjent til dig hver aften

Virale historier

28/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Larmende naboer kan være irriterende, men en mor er blevet alvorligt stresset, efter at naboparret ved siden af truede med at ringe til politiet på grund af hendes treårige søns larm.

Den amerikanske mor gik på Reddit for at dele den truende besked, som hendes naboer sendte om hendes treårige søn, der laver støj hver aften kl. 20.30 før sengetid. Beskeden lød: "Vi har tidligere talt om det med det løb der flere gange, desværre vil dette være det sidste forsøg. Hvis du ikke får det under kontrol, vil en betjent stå ved din dør hver nat på grund af støjklager."

Og hun fortsatte: "Du har muligheden for at ændre dette resultat, om du gør det eller ej, er helt op til dig."

Den bekymrede mor fortalte på forummet, at hun mener, at hendes unge søn har autisme og har svært ved at forstå grundlæggende ordrer. Hun forklarede også, at hun tidligere havde forsøgt alt for at få ham til at være stille, men det var ikke lykkedes: "Han laver ikke engang støj efter kl. 21, fordi det er hans nye sengetid, og han er på sit værelse," fastholdt hun. "Oprindeligt skulle han gå i seng kl. 21.30, men vi begyndte at lægge ham der en time tidligere, så han ville blive klar hurtigere, fordi vi følte dårligt."

Hun fortsatte: "Vi har gjort alt for at bekæmpe støjen. Jeg er dybt frustreret, og vi har forsøgt at imødekomme dem, men på dette tidspunkt ser det ud til, at de vil have mig til at spænde min treårige fast eller bære ham, mens vi laver hans sengetidsrutine."

Kvinden og hendes partner undersøgte gyldigheden af deres naboers trusler og fandt ud af, at reglerne for støjbegivenhed først begynder kl. 22: "Han sover på det tidspunkt, så vi gør ingenting galt."

Hun sagde også, at da politiet tidligere havde besøgt hende, sagde betjenten simpelthen til hende: "Ha' en god aften. Som om, hvad vil de have dem til at gøre. Arestere en tumling?"

Støttende Redditors

Mange andre Redditors støttede den frustrerede mor: "Hvis reglen er kl. 22, så få måske en udskrift af den og sæt den på deres dør. På den måde kender de også reglerne."

En anden skrev: "Chancerne for, at dine naboer ikke får besked af en meget, MEGET irriteret betjent, hvis de overhovedet dukker op, er meget lave. Du burde være i orden."

Ikke alle var imidlertid så sympatiske. En person sagde, at støjen må være et alvorligt problem, hvis folk klager dagligt: "Der er tydeligvis noget galt her, fordi tumlinger kan trænes til deres sengetid, og det er meget usædvanligt, at naboer banker på din dør hver dag for at klage over et larmende barn. Uanset hvordan du vender og drejer det, er der et opdragelsesproblem."