Nabo efterlader truende seddel på fortovet, efter chauffør bliver ved at parkere der

Virale historier

14/05/2023

Foto: Reddit @u/_meme_queen
Foto: Reddit @u/_meme_queen

Skrevet af Emil B.

En nabostridighed er brudt ud, efter den ene nabo kaldte den anden for en idiot, da han blev ved med at parkere et forkert sted.

Derfor efterlod naboerne de truende sedler

To personer tog for nylig deres frustration ud offentligt, da en oprørt husejer tog sin vrede ud på sin nabo ved at efterlade en seddel hos ham på denne seddel stod der: "Hold op med at parkere som en dum f***! Fortovet er ikke en sk***e parkeringsspot du dumme idiot!"

Næste gang, du gør det, så ringer vi til et bugseringsfirma, truede de billisten. Det ville den parkerende person ikke finde sig i. Derfor satte han en seddel op lige ved siden af.

På den stod der: "Den eneste gang, jeg parkerer på fortovet, er, når min gravide kone i syv måneder ikke har nogen steder at parkere. Så pas venligst din egen skide butik, ok? PS hvis du har et problem, så bank på min dør og tal med mig i stedet for at efterlade en seddel som et r***hul."

Mange oprørte brugere

Indlægget har i skrivende stund fået 25.600 likes. Og redditbrugerne var enormt oprørte over hændelsen, og de havde havde i overvejende grad sympati for personen: "Jeg tror, de fleste gravide kvinder i syv måneder også er i stand til at gå – endda opfordret til at gå forbi deres læge. Det er ikke en licens at være et r**hul."

Og en anden var enig i det: "Den første person har ret. Hvis du parkerer på fortovet, er det en overtrædelse af tilgængelighed. Du forhindrer potentielt nogen i kørestol i at kunne passere. Lad din gravide kone slippe kort og gå så – parker som en helt normal person."

Og en tredje siger sarkastisk: "Jeg vidste ikke, at fortovet bliver til en permanent parkeringsplads, når ens kone er gravid."