Mor raser: Sådan blev mit barn behandlet på togturen

Virale historier

18/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den engelske mor Kelly rasede i et opslag på sociale medier over, at de andre passagerer i et Southern Rail-tog i London ikke rejste sig op og gjorde plads for hendes 10-årige søn, der måtte sidde på gulvet under hele togturen.

Kelly lagde en video op på TikTok, der viser, hvordan hendes søn sidder på gulvet, mens andre passagerer bliver siddende.

Hun anklager passagererne på toget for at mangle menneskelig anstændighed – ”Disse mennesker ser bare til, mens mit barn sidder på gulvet, det er uforskammet.”

Kellys anklager udløste en livlig debat i kommentarsektionen, hvor mange mente, at det ikke kan forventes, at voksne giver deres plads til børn.

En kommentar gik så vidt som at sige, at vedkommende ville blive frustreret, hvis et barn optog en plads i et overfyldt tog – ”Helt ærligt, så ville jeg blive rasende, hvis jeg stod på mit tog efter en lang arbejdsdag og et lille barn optog en plads.”

Togsæde

Det er ikke længe siden, der var en tilsvarende sag:

"Jeg reserverede mit sæde, fordi jeg vidste, at toget ville være pakket. En mor og hendes tre børn ryger op. Hun har kun reserveret pladser til sin ældste og sig selv med forventning om, at andre vil opgive deres pladser for hendes kravl. Ingen gør det, men hun klemmer dem alle sammen på to pladser.

Og han tilføjer så, hvordan scenen udfoldede sig derefter: "Bliver nu sparket af barnet, der er klemt midt mellem to sæder, der sparker deres ben og tager hele bordet med ting. Jeg har allerede sagt noget, men de bevæger sig ikke, fordi toget er fyldt. Mor stod også 'tilfældigvis' på min fod to gange. Det er simpelthen for meget.

Ammede foran alle

Passageren nævnte også , at moren begyndte at amme sit yngste barn i toget. Og mens de insisterede på, at de ikke havde noget problem med det, hævdede de, at det tog mere indsats, end det burde have, fordi hun ikke havde nok plads med sine børn overfyldt på toget.

På et tidspunkt opgav en person på sædet ved siden pladsen, så moren kunne parkere sit barn der.

Han tilføjede: "Personen ved siden af ​​mig opgav deres plads efter gentagne anmodninger fra moren, og nu bliver jeg sparket fra både forsiden og siden, PLUS at det lille barn græder. Jeg har aldrig ønsket at hoppe ud af et tog i bevægelse."

Kilde: Express.