Min chef var ubehøvlet i årevis: Så tog jeg den perfekte hævn

Virale historier

28/5/23 | 08:05

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvindens chef råbte af hende og tvang hende til overarbejde

En kvinde har taget en "småligt" hævn på sin forfærdelige chef - som ville "skrige" af hende og få hende til at arbejde ulønnet overarbejde.

Det skriver Mirror

Medarbejderen er blevet rost for sin "fantastiske" idé på det populære forumside Reddit - hvor hun detaljeret beskrev, hvordan hun tvang sin chef til at flyve over til en anden by.

Et røvhul af en chef

Den anonyme bruger forklarede sin snedige idé på subreddit-forumet r/pettyrevenge, som har mere end 3,8 millioner medlemmer til dato.

Hun forklarede: "Min chef overanstrengte mig, og jeg fik min hævn. Min chef var et typisk røvhul som tog tingene et skridt videre. Han plejede at få mig til at arbejde 13-timers skift uden overarbejde, fordi 'jeg betalte min kontingent'."

Kvinden fortsatte: "Det værste var, at han skreg og kastede ting efter mig. Jeg har fået slynget tastaturer, mus, ledninger og tomme vandflasker efter mig, og den øverste ledelse sagde, at byggebrancheb er et hårdt felt, og jeg er nødt til at have tyk hud for at overleve og få succes. Jeg har grædt flere gange i mine to år på dette job, fordi det var så forfærdeligt.

Biletterne virker ikke

Kvinden gav lidt ekstra baggrund inden hun kom til den geniale hævn

"For ekstra sammenhænge er min partner frivillig hele tiden og modtager gratis billetter til shows og koncerter. I de to år, jeg har arbejdet der, har min chef flere gange bedt om at få arrangeret to billetter til ham og hans kone. Før jeg rejste, sagde min chef til mig, at jeg skulle arrangere lignende billetter til et kommende show. Jeg fortalte ham, at min partner kun kunne få dem til spillestedet i en anden by, så han var nødt til at rejse til en anden by," fortæller kvinden og fortsætter:

"Han havde det fint med det, fordi det var en af ​​de klassiske ting, han elsker. Et par uger senere sendte jeg ham billetten. Men redigerede QR-koden og billetnummeret lige nok til at gøre den ugyldig. Billetten havde heller ikke hans navn på sig (men mine partners), så jeg håbede, at de ikke ville kunne trække den rigtige billet op. (Plus jeg var ret sikker på, at han ikke kendte min partners fulde navn for at få billetterne fundet i systemet). I weekenden i showet så jeg på hans Instagram-historier, at han fløj til den anden by. Jeg fik en masse opkald fra ham den aften (formentlig fordi billetterne viste sig som ugyldige), men jeg sad og så tv og lod min telefon ringe."

Ikke proportionel hævn

Siden kvinden delte sin 'småhævn' online, har hendes indlæg fået svar fra andre Reddit-brugere, der flygtede til kommentarsektionen for at diskutere hævnen.

En person skrev: "Det er en stor hævn."

En anden sagde: "Denne hævn, selvom den er pæn, virker ikke på nogen måde proportional med niveauet af røvhul, som denne chef har vist over for dig. Nå ja, det er en lille sejr, men den fyr fortjener så meget mere."

I mellemtiden indrømmede en anden bruger: "Jeg ville have bedt chefen om at gå f*** sig selv, første gang han bad mig arbejde 13 timer i træk uden overarbejde."