Kvinde var ude og lufte sin hun: Farede vild og måtte kæmpe for livet

Virale historier

21/06/2023

Foto: Facebook @Madeline Connelly
Foto: Facebook @Madeline Connelly

Skrevet af Emil B.

Kvinden og hunden farede vild og uden mad og drikke blev det deres livs kamp.

Den lange hjemrejse

I maj 2017 fortalte den 23-årige redningsfolk, at hun var faret vild efter at have taget en forkert drejning og gik mindst 16 kilometer om dagen i et forsøg på at komme ud af bjergene i det nordlige Montana.

Hun var på vej til et nyt job i Alaska som leder af et bageri, da hun besluttede at tage på vandretur og overnatte i lejr med sin hund. Hun sagde, at hun indså, at de ikke havde vand, så hun stoppede for at svømme og hydrere ved en sø.

Men da hun gik for at gå tilbage til sit spor, tog hun et forkert sving. Madeline troede, at hun var på sporet, og hvis hun fortsatte med at gå, ville hun komme tilbage til, hvor hun var startet.

Hun talte dengang til KTMF-TV : "Og så endte jeg ved en sø, og jeg tænkte: 'Nå, det er ikke rigtigt'. Det eneste, jeg havde, var overalls, en sweater med hætte, en T-shirt, min hundesnor, min hund og mine bilnøgler.

Stor fejl, at det endte, som det gjorde

"Jeg føler mig ærligt talt som en idiot, for det var bare en kæmpe fejl, at det endte med at blive syv dage i de forræderiske vejrforhold."

Efter at hendes familie ikke hørte fra hende, iværksatte politiet en fuldskala eftersøgning i luft og land. Da der blev fundet grizzlybjørnespor i området, intensiverede de eftersøgning med redningsarbejdere, der brugte heste til at navigere i det vanskelige terræn, samt eftersøgningshunde og infrarøde kameraer.

Endelig efter seks dage fandt Two Bear Air-redningsfolk Madeline og hendes hund i et stærkt skovklædt område – blot 8 kilometer fra det sted, hvor hun havde parkeret sin bil.

Piloterne fortalte KTMF-TV, at hun tilbød at vandre ud af skoven med dem, men de insisterede på at give hende en tur i helikopteren.

Efter sin oplevelse skrev Connelly på Facebook, at "naturen var så god ved os," og detaljerede, hvordan hun sov på snavs om natten i ly af træer, smeltede sne for vand og spiste gletsjerliljer som en "næringsrig snack."