TikTok'ere afslører grunden: Derfor sælger mand sin mors aske på Facebook

Virale historier

31/10/2023

Skrevet af Magnus Møller

Da TikToker Mark så, at nogen tilbød sin mors aske i små flasker, kunne han næsten ikke tro sine egne øjne. Med hjælp fra en anden TikToker afslørede de historien bag dette usædvanlige tilbud.

Hvem ville ikke gerne have en lille flaske med de menneskelige rester af en fuldstændig fremmed kvinde stående derhjemme?

Mark, hvis TikTok-konto er dedikeret til at finde mærkelige fund, der sælges online, fandt en annonce på Facebook Marketplace, som i den grad vakte hans nysgerrighed.

I annoncen på Facebook Marketplace stod der i beskrivelsen: "Min mors rester, 56,7 gram aske og knogler per flaske plus forsendelse."

Det kunne erhverves for omkring 28 euro (209 kroner).

Forfatteren tilføjede en kryptisk besked: "Baggrundsfortællingen kan købes separat for fem dollars (35 kroner, red.). Jeg gennemlever ikke traumer gratis igen."

Er det en spøg?

Åbenbart var der dårligt blod mellem moderen og sælgeren af hendes aske.

Mark kommenterede selv det makabre salg med: "Hvis jeg solgte min mors aske, ville hun genopstå fra de døde og give mig en lussing."

TikTokerens video og spørgsmålet om, hvorvidt det kunne være en dårlig spøg med falsk aske, tiltrak nysgerrige på TikTok, herunder Lauren Eliza, der er kendt online som "Lauren, bedemanden."

"Det er ikke hver dag, man ser ikke nogen forsøge at sælge sin mor i glasflasker på Facebook," bemærkede hun i en efterfølgende video.

For at tilfredsstille sin nysgerrighed købte hun til sidst aske inklusive baggrundshistorie!

Lauren sagde, at hun var "temmelig sikker" på, at salget af aske var lovligt, og tilføjede: "Når krematoriet lukker, betragtes dette som den endelige form for bortskaffelse."

Åbenbart er det også i overensstemmelse med USA's love, hvor både salget og købet af moderens rester fandt sted. Ifølge retsekspertens hjemmeside Law.com er der i det mindste på delstatsniveau intet forbud mod en sådan handling.

Bedemand bekræfter: Helt ægte

Den 5. oktober modtog Lauren så sin pakke. Ud fra knoglefragmenterne i asken var bedemanden sikker på, at det ikke var falske, men ægte menneskelige rester.

Hun delte sælgerens navn: Det er en mand ved navn Chris Brown. Hans traumatiske baggrundshistorie, som Lauren havde betalt ekstra for, delte hun ikke.

Men hun afslørede følgende: Brown havde ikke haft et godt forhold til sin mor, og hendes tilstedeværelse i form af aske gjorde ham "nervøs."

Mark afslørede lidt mere på sin konto. Han kontaktede faktisk Chris Brown og delte samtalen på TikTok.

Brown havde overvejet i lang tid, om han bare skulle smide sin mor i skraldespanden eller skylle hende ud i toilettet.

Startede som joke - nu er mor "udsolgt"

Han lavede faktisk opslaget på Facebook Marketplace bare for sjov for at se, hvem der ville bide på det.

"Så begyndte tilbuddene at vælte ind," forklarede han Mark.

Der var meget psykisk misbrug," sagde Brown til TikTokeren, "men også en del manipulation og noget fysisk mishandling."

I mellemtiden er Chris Browns mor "udsolgt." Ifølge Mark kan nysgerrige dog stadig kontakte Brown for at få hele historien fra ham.

Kilde: Tag24