Mand lavede krænkende bryllupsstunt: Så bad hun om skilsmisse dagen derpå

Virale historier

21/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Kvinden var rasende, da hendes nye ægtemand brød hendes eneste regel under deres bryllupsdag. Nu kræver hun skilsmisse. Familien siger dog, hun overreagerer.

I en besked sendt til Slates rådgivningsspalte "Dear Prudence" fortalte bruden: "Jeg blev gift lige før jul, og håber at blive skilt eller annulleret inden udgangen af januar. Jeg gik aldrig op i at blive gift, men jeg var ikke imod det. Så da min kæreste friede i 2020, besluttede vi at gøre det. Vi delte omtrent lige ansvaret for at organisere brylluppet, men jeg synes, jeg var ret rimelig med kompromisset, når han virkelig ønskede noget.

Og hun tilføjede: "Min eneste faste regel var, at han ikke skulle smøre kage i mit ansigt under receptionen. Som en rimelig mand, der kender mig godt, gjorde han det ikke. I stedet greb han mig i nakken og skubbede mit hoved ned i det. Det var planlagt, da kagen blev ødelagt, og han havde en masse cupcakes som backup."

"Vi to er done"

Hun blev enormt flov over det og sagde derfor til sin nye mand, at hun var "færdig" med ham. Hun er siden blevet bombarderet med opkald fra familiemedlemmer, der mener, at hun tager fejl i at afslutte ægteskabet så tidligt: "Jeg skred. Dagen efter fortalte jeg ham, at det var slut. Jeg står ved det. Det, der sker, er, at alle i ferien er kommet sammen for at sige, at jeg burde give ham en chance til. De siger, at jeg overreagerer på grund af mine problemer, fordi jeg lider af klaustrofobi efter en bilulykke for flere år siden, og jeg fik panikanfald, da jeg blev skubbet ind i kagen og holdt der."

De fortæller mig også, at jeg elsker ham, selvom jeg i øjeblikket overhovedet ikke føler det, og han elsker mig, og det betyder, at man ikke opgiver ved første bump. Jeg vil virkelig ikke, men alle er så enige og skråsikre i deres forsikring om, at jeg begår en frygtelig fejl, at jeg begynder at spekulere på, om de har ret."

Som svar fortalte Prudence bruden at fortsætte med skilsmissen på trods af bønner om at aflyse den, fordi hendes mands handlinger var en "advarselslampe": "Alle er sikre på, at du begår en fejl, men de er ikke dem, der skal vågne op hver dag sammen med en mand, hvis adfærd i høj grad tænder dem af. Det er dig. Så du skal kun lytte til dig selv. Jeg synes, hvad han gjorde, var en advarselslampe for manglende respekt for dig og dine ønsker. Gør en mental note om, hvem af dine kære, der ikke synes at værdsætte din lykke, og fortsæt med din skilsmisse."

Kilde: The Mirror.