Mand kommer hjem til en havelåge der er skruet fast: Derfor har naboen gjort det

Virale historier

23/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det er ikke engang naboens ejendom.

Ikke alle kan komme godt ud af det med deres naboer, men de fleste mennesker kan i det mindste være civile, hvis de ikke kan være venner. Men ethvert håb om at forblive venskabeligt forsvandt i et kvarter, da en mand besluttede at skrue sin nabos port til.

Det skriver Mirror

Manden, som forståeligt nok var rygende, tog til Reddit for at vise et billede af porten, som var blevet skruet sammen, så han ikke kunne bruge den.

Kan ikke komme ind til huset

Han afslørede, at han ikke var i stand til at komme ind i sit hus gennem baghaven, hvilket var den eneste måde for ham at få adgang til det.

Den anonyme forumbruger skrev:

"Kom hjem for at opdage, at min nabo skruede min port til. Jeg sparkede mit eget hegn ned for at komme ind, fordi wtf. Det er ikke engang hans ejendom."

Ifølge manden bryder hans nabo sig ikke om, at han går gennem porten, men han har ikke noget valg.

I kommentarfeltet skrev han: "Han kan ikke lide, når mine værelseskammerater og jeg går gennem den port. Det skøre er, at det ikke engang er hans ejendom. Det åbner ud til en lejligheds fælles græsplæne. Men det er den eneste indgangsvej til bagsiden af ​​min bolig."

Nabo fra helvede

I kommentarfeltet kunne mange forstå, hvor rasende manden må være, og kom med deres egne forslag.

En person sagde: "Kontakt den lokale politiafdeling, bed en betjent komme forbi for at indgive en anmeldelse, kontakt en advokat og få en juridisk udtalelse om erstatning."

En anden foreslog: "Skriv et brev til alle på din gade om, at der har været indtrængere, der har hærværket din ejendom, så du installerer kameraer, og hvis nogen har oplysninger om, hvem der har skruet din port til, er der en belønning for hjælp til at sigte for forbrydelse."

Mens en tredje tilføjede: "Sørg for, at der ikke er nogen kameraer eller vidner, og skru hans for- og bagdør lukket, måske installer hængelåse."

En fjerde sagde blot: "Jeg går ud fra, at den person er en 'nabo fra helvede'-type, fordi det bare er småligt."