Mand får "forfriskning" dagligt af sin kone: Sådan siger han det smager

Virale historier

29/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand har afsløret, hvordan han og hans kæreste har nydt et voksent plejeforhold i flere år, efter at hun fremkaldte amning. Det har gjort dem tættere som par.

Den 23-årige mand gik på Reddit for at dele detaljer om deres usædvanlige arrangement, nævnte han, at hans partner først havde forsøgt at producere mælk som en naturlig måde at øge størrelsen på sine bryster.

Han skrev: "Vi mødtes på vores første semester på universitetet til en fælles vens husfest og blev rigtig gode venner. Som i: virkelig gode venner. Efter et stykke tid fortalte hun mig om sin unikke evne. Hun fortalte mig, at hun kunne amme."

Ifølge den 23-årige kvinde formåede hun at gøre det ved at massere og pumpe sine bryster fem til seks gange om dagen i ca. 15 til 20 minutter. Han fortsatte: "Det kom som noget af et chok for mig, men jeg ville gerne være en støttende ven, så jeg stillede spørgsmål og var glad på hendes vegne."

Og derefter udviklede situationen sig: "Et par uger senere hang vi ud og var berusede, og hun sagde, at hun skulle ud og pumpe. Efter hun gjorde det, kom hun ud og spurgte, om jeg ville prøve det. Jeg vil ikke lyve, jeg var meget nysgerrig og så bedugget, at jeg ende med at sige ja. Jeg prøvede det og elskede det virkelig, så jeg fortalte hende, hvor godt det var."

Når du har lyst

Det blev derefter et fast punkt: "Hun svarede ved at fortælle mig, at hun ikke har noget imod at gøre det, så jeg kunne få det, når jeg ville. Det var sådan, det startede. Senere, når vi hang ud, ville hun bringe mig flasker af hendes mælk. Så gennem hele universitetstiden fik jeg hendes modermælk stort set hver dag."

Spol frem til nu, og vennerne dater og nyder stadig den meget intime drik. Han afsluttede: "Vi har begge gjort vores bedste for at holde dette hemmeligt, da den eneste anden person, der ved det, er hendes bedste ven, som var hendes værelseskammerat under universitetet. Men vi ønskede begge at få det her væk fra vores bryst og se, hvad folk ville tænke."

Naturligvis var folk meget nysgerrige efter, hvordan hun havde klaret det uden at være gravid, og hvordan hun havde holdt det i gang så længe. Den 23-årige mand var mere end glad for at svare på spørgsmålet og afslørede, at han ofte drikker "fra hanen", og at det at blive ammet var en del af deres sexliv. En anden person spurgte, hvordan mælken smagte, hvortil han svarede: 'Det minder ret meget om komælk, men sødere! Lidt ligesom mælken tilovers efter en skål med sukkerholdige kornprodukter. Det er meget godt.'"

Kilde: Mirror.co.uk.