Mand deler sin fantastiske hårtransformering: "Jeg er rørt til tårer"

Virale historier

09/07/2023

Foto: Lee Meadows
Foto: Lee Meadows

Skrevet af Emil B.

Lee blev drillet af sine venner på grund af sin hårlinje, og som følge heraf forsømte han sin egenpleje. Men nu har han det bedre end nogensinde efter at have fået en hårtransplantation.

Derfor ville han ændre sin hårlinje

At have problemer med sit udseende kan have en katastrofal indvirkning på ens mentale sundhed. Den er oplevelse, som Lee Meadows kender alt for godt efter at have mistet sit hår som kun 23-årig. Lee siger, at hans hårtab fik hans selvtillid til at falde drastisk, og som følge heraf tog han på i vægt.

Det beretter The Mirror.

Men takket være en utrolig håromdannelse er han blevet inspireret til at begynde at spise sund mad igen og har det bedre end nogensinde. Det har endelig fået smilet tilbage på hans ansigt, da han føler sig som sig selv igen.

Lee fra Nuneaton delte sin forvandling på TikTok, og folk er forbløffede over, hvor anderledes han ser ud, og millioner af mennesker har allerede set denne inspirerende fyr.

Måtte kæmpe sig op fra bunden

Da han var i starten af ​​20'erne, sagde Lee, at han ramte "bunden" i sit liv, da hans hårlinje trak sig tilbage, og håret begyndte at falde ud på kronen af hans hoved. Derefter udviklede han et usundt forhold til mad og alkohol.

Hans venners kommentarer om hans tynde hår hjalp ham på ingen måde, og det fik ham til at prøve mange løsninger som tabletter, cremer, sprays og olier.

Men i 2019 gik han til et hårinstitut og betalte 1000 kr. for et hårsystem: en kasket dækket med ægte hår, som limes fast til hovedet. Lee sætter nu det på selv og bruger i gennemsnit 500 kr. om måneden på at opretholde en fuld hårvækst – en pris, der i hans øjne er det hele værd.

Han henviser til sin transplantation og viser sin utrolige forvandling frem online og siger: "Selvom jeg kun hjælper én person, ville det være fantastisk."

"Meget glad for hårforvandlingen"

Han fortalte eksklusivt til Daily Star, at han er tilfreds med den "store forandring", som hårtransplantationen har medført: "Det er bogstaveligt talt den bedste følelse. Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget min selvtillid er ændret fra den ene dag til den anden. Jeg har tabt 32 kg, og jeg har fået en kæreste. Det er det første forhold, jeg har haft i 12 år."

Han siger, at "alt falder på plads" nu, hvor han har mere selvtillid med sit udseende, og han tilskriver endda de godt ting, der er sket i hans liv, med det faktum, at han "har det bedre" med sig selv.

Foto: Lee Meadows

Foto: Lee Meadows