Lille dreng keder sig under forældres bryllup - nu er hans narrestreger set mere end 24 millioner gange

Virale historier

15/09/2023

Foto: Screenshot, @maria_guad11 / TikTok
Foto: Screenshot, @maria_guad11 / TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Det må da også være kedeligt med sådan en ceremoni!

https://www.tag24.de/thema/kurioses/kleiner-junge-langweilt-sich-auf-hochzeit-seiner-eltern-was-er-dann-tut-bringt-so-viele-zum-lachen-2949422

I slutningen af august gik adskillige videoer fra et mexicansk bryllup viralt, og det forstår man godt, når man ser, hvad der foregår.

Optagelserne blev lavetaf Lupita López, der i kommentarerne angiver, at hun er drengens tante.

I den første video ser man den lille ballademager slentre afslappet rundt blandt bryllupsgæsterne. Derefter følger flere billeder af drengen, der sidder på brudens slør.

Her har han gjort sig behageligt til rette og taget sig en lur. Til sidst kommer en ung kvinde, der forsøger at fjerne den lille ballademager fra brudekjolen. Men den lille fyr protesterer og vil ikke bare opgive sin soveplads.

Artiklen fortsætter under videoen.

Den første video fik omkring 3,5 millioner visninger. Højdepunktet med i øjeblikket godt 24,4 millioner visninger blev delt på TikTok nogle dage senere.

Denne gang ser man igen den lille solstråle sove på sløret. Derefter følger flere af drengens "eskapader". Han går midt ind i bryllupsceremonien omkring sine forældre.

Mærkeligt nok holder han pludselig et hvidt pude i hænderne i en senere scene. Det ser ud til, at drengen leder efter endnu et sted at tage en lille lur.

I en tredje video, der fik mere end 700.000 visninger, delte Lupita López med, at hendes nevø følte sig "ukomfortabel" under ceremonien.

TikTok-brugerne havde sikkert allerede forestillet sig det på det tidspunkt. Under alle omstændigheder kunne mange få en god latter af det morsomme materiale.

For drengens forældre lykkedes det virkelig at skabe et helt specielt bryllup - men sandsynligvis ikke helt på den måde, de havde håbet på.