Kvinde raser: "Naboer bliver ved med at stjæle min vaskesnor"

Virale historier

24/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Du kender nok problemet med, at du har en trøje eller håndklæde, der ikke lige kan være på vaskesnoren. Så hvad gør du? En kvindes nabo har fundet en løsning: de stjæler pladsen fra hende.

Den stjålne plads

I et indlæg på Mumsnet fortæller en kvinde, hvordan hendes naboer allerede har to egne linjer, men fordi de er en familie på fire, ender de med et bjerg af vasketøj, som de ikke kan passe på deres eksisterende linjer.

Hun fortæller videre, hvordan "Min vaskesnor starter fastgjort til væggen ved grænsen til vores ejendomme og krydser lidt over min have. I den anden ende er fastgjort til en betonstolpe på min ejendom en meter eller deromkring inden for min skel."

Da de er en familie på fire, hænger de ofte ekstra vask, som de ikke kan passe på deres linje, på min linje. Hun er selv alene, så hun bruger ikke sin egen vaskesnor særlig meget. Ofte sætter hun tøjet på et tøjstativ og sætter det uden for hendes dør.

Derfor ser hun tit, at hendes del af tøjsnoren bliver brugt af familien ved siden af: "Jeg er træt af at kigge udenfor og se deres vasketøj hænge på tværs af min have," og tilføjer så et dilemma: "er jeg urimelig, hvis jeg sjældent selv bruger linjen, og de har brug for den ekstra smule plads til deres?"

Forskelligartede kommentarer

Først og fremmest spurgte kommentatorne, hvorfor hun ikke bare tager sin vaskesnor ned hver gang? Til det svarer hun, at hun ikke gider besværet med at sætte det op igen, hver gang hun skal bruge det.

En anden skrev, hvor irriteret hun ville blive af det: "Dette ville også irritere mig. Du vil  jo ikke se deres tøj i din have, og de har ikke engang gidet at spørge dig. Jeg ville overveje at få en, som jeg kunne tage indendørs, når de ikke er i brug. Hvis de har brug for mere plads, kan de stikke endnu en snor op i deres eget rum. Så svært er det ikke."