Kvinde med opråb: Det er klamt at vaske hænder i køkkenvasken

Virale historier

22/01/2024

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kan du forstå hendes tankegang?

En kvinde har udløst kontrovers på nettet efter åbent at indrømme, at hun mener, at det at vaske hænder i håndvasken er 'ulækkert' og 'uhygiejnisk'.

Det skriver Mirror.

Den irske rejsende og selverkendte rengøringsfreak Bridgey udløste en enorm debat om den populære videostreamingtjeneste TikTok efter at have delt sine tanker på den sociale medieplatform.

Det er uhygiejnisk

Bridgey - som kan prale af mere end 295.000 følgere på kontoen @bridgey.barbara - blev ramt af tusindvis af kommentarer efter at have delt sin virale tilståelse, som har overgået mere end 120.000 visninger til dato.

Hun forklarede: "Vidste du, at hvis jeg har set nogen vaske deres barn eller deres baby i køkkenvasken, jeg ville ikke drikke en kop te af eller en kop kaffe de havde lavet." 

Bridgey fortsatte: "De vasker den kop ud det samme sted, som de lige har vasket deres barns sprække. Hvorfor kan du ikke bare putte dem i badet? Hvorfor har du ikke et babybadekar? Det synes jeg er det mest uhygiejniske i hele verden. Jeg vil nok få had for at sige dette," indrømmede hun.

Deler vandene

Bridgey sendte en ekstra video og svarede på en kommentar, som lød: "Det at vaske dine hænder i køkkenvasken, det er også ulækkert. Du vasker på ingen måde dine støvede hænder i min håndvask - hvis du ikke kan bruge badeværelset, bliver du nødt til at gå udenfor og lede efter et fuglebad for at vaske dine hænder, fordi den ikke vil være i min køkkenvask."

Siden klippet blev lagt online, har TikTokers videoer skabt heftig diskussion.

I kommentarfeltet argumenterede en person: "De fleste mennesker gør det her, det er ikke uhygiejnisk."

En anden var enig: "Jeg er aldrig ude af køkkenet. Jeg ved, at jeg ikke går gennem to gange og et sæt trapper mellem at røre ved mad."

I mellemtiden skrev en anden: "Jeg går ikke op ad tre trapper for at vaske hænder hvert andet minut - bare rengør vasken efter."

På den anden side var en anden person enig i Bridgeys påstand, da de skrev: "Spot on."

"Vaske tøj i håndvasken - nej fra mig," sagde en anden TikTok-bruger.