Kvinde købte en DNA-test til 600 kroner: Men fortrød, da hun opdagede svaret

Virale historier

07/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde har advaret brugere på SoMe mod at bestille DNA-test efter at have opdaget en chokerende hemmelighed om sin far, som hun nu ikke længere kan se på samme måde

Et forfærdeligt svar

En kvinde er blevet knust, efter at en DNA-test til til 600 kr. afslørede, at hendes far var utro, hvilket fik hende til at se ham på en helt anden måde. Hun forklarede, hvordan hun købte en DNA-test for sjov, efter at hendes kæreste begyndte at undersøge sin egen families historie og slægtsforskning.

Mens han har en "stor familie", har hun kun sine forældre og to levende bedsteforældre i sit liv. Ingen biologiske tanter, onkler eller fætre. Men hele hendes verden brød sammen, da resultaterne kom, og forbinder hende med en kvinde i Canada, som hun intet vidste om.

På Reddit skrev hun: "Min kæreste har en stor familie og siger, at han har nydt at lave sin slægtstavle sammen andre familiemedlemmer. Jeg blev smittet af interessen og ville prøve min egen, især fordi min familie ikke er stor. Jeg har kun mine forældre og to levende bedsteforældre," og hun tilføjer: "Jeg ville ønske, at jeg kunne fortryde denne beslutning. Jeg fandt ud af, at jeg har en ældre halvsøster i Canada."

Konfrontationen med sin far

Efter at have konfronteret sin far, fandt hun ud af, at hendes far afbrød et kortvarigt forhold til pigens mor i Canada, efter at han fik at vide, at hun var gravid: "Han bad hende om at slippe af med barnet og truede med at lyve for at få hende deporteret," tilføjede hun.

Og hun fortsatte: "Jeg troede ikke på dette, da hun fortalte mig det, fordi jeg troede, at jeg kendte min far. Hun gav mig beviser, og min far indrømmede alt for mig, men bad mig om ikke at fortælle det til min mor. Min halvsøster vil ikke have noget med os at gøre, og jeg hader at føle, at jeg lyver over for min mor. Jeg troede, at min far var den bedste, men jeg kan ikke se min far på samme måde."