Kvinde i chok efter læbefyldning: "Jeg ligner jo en and"

Virale historier

26/08/2023

Foto: TikTok @almurph18
Foto: TikTok @almurph18

Skrevet af Emil B.

En kvinde er blevet forfærdet efter en læbebehandling, som hun besluttede sig for at få efter et slagtilfælde gjorde hende selvbevidst. Og det indgreb fik hendes mund kom til at hæve så meget, at hun lignede "the joker".

Alex Murphy, oprindeligt fra Boston i USA, men nu bosat i London, delte en video efter proceduren med sine 201.000 følgere – og fik dem til at bryde ud i latter.

Den 34-årige, som havde været selvbevidst om sine læber, siden hun fik et slagtilfælde for 10 år siden, bestilte en læbeforfarvning på en klinik i Hertfordshire.

Hun kunne dog aldrig have forudset, hvordan hun ville ende med at se ud. Efter at have fået behandlingen, der kaldes læbeblush og i det væsentlige er en tatovering, hævede hendes læber op – og det gav hende et kæmpechok.

Alex forklarede: "Det kaldes læbeblush, og det er grundlæggende en tatovering, der farver dine læber i stedet for at være blege. Jeg har ønsket at få det gjort i årevis. Siden jeg fik mit slagtilfælde tilbage i 2012, har mine læber aldrig været de samme. Farven er blevet bleg, og om vinteren bliver de en grim blå farve. Så da jeg så denne mulighed for læbeblush, måtte jeg prøve det!"

Radikal drejning

Læbeforfarvningsproceduren tog kun halvanden time, og lige efter var Alex positivt overrasket - men tingene tog hurtigt en mørk drejning, da hendes mund begyndte at hæve. Hun sagde, at hendes læber hævede så meget, at hun endte med at ligne en and.

Hun tilføjede: "Alt gik glat, og det var ikke rigtig smertefuldt, indtil det sidste. Lige efter var jeg chokeret. Mine læber var hævede, og jeg lignede en and! De fortalte mig, at dette kunne ske, og at jeg måske ville se lidt skør ud den første dag."

Lykkeligvis var effekten ikke permanent, og inden næste dag var hævelsen gået ned. Dog ville hun stadig gerne dele oplevelsen med sine følgere og delte en humoristisk video online.

Da hun talte til sine følgere, sagde hun: "Jeg tror ikke, I er klar til dette," inden hun fjernede hånden, lo og tilføjede: "Jeg ligner bogstaveligt talt en and."

Videoen gik hurtigt viralt og fik masser af kommentarer fra chokerede følgere, der roste hende for at se det sjove i situationen.

En person skrev: "Haha, det fik jeg gjort sidste år og lignede, jeg havde fået en mislykket filler-job. Det var morsomt,"

En anden tilføjede: "Søde, det er ingenting i forhold til mine, når jeg får dem gjort, er jeg blå og blødende."