Kvinde finder kærlighedsbreve i et hul i væggen: Nu vil hun finde ejerne

Virale historier

04/06/2023

Foto: r/mildlyinteresting/Reddit
Foto: r/mildlyinteresting/Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden var i gang med at renovere huset, da hun fandt de romantiske kærlighedsbreve.

En kvinde gjorde en hyggelig opdagelse, mens hun udførte vedligeholdelsesarbejde på sit hjem.

Det skriver Mirror

Hun forklarede, hvordan hun åbnede et ventilationshulrum i væggen og stødte på en stak gamle kærlighedsbreve bundet sammen med snor.

Finder romantiske breve

Kvinden åbnede dem straks og kunne se, at de var blevet skrevet af en ung kvinde til hendes kæreste.

Hun delte sin opdagelse på det sociale medie Reddit, hvor hun skrev:

"Jeg har boet i dette hus i 12 år nu. Jeg ved faktisk ikke med sikkerhed datoen for brevene. Måden de alle er dateret på er desværre med dagen og klokkeslættet."

Ud fra det sprog, der blev brugt i brevene, mener kvinden, at de kunne være skrevet i 1950'erne.

Andre siger dog, at de kunne være skrevet i 1980'erne baseret på den kursive-stil håndskrift.

Åh kæreste kom til festen

I brevene deler en ung kvinde anekdoter om sin dag og forsøger at overtale sin kæreste til at deltage i en fest med hende.

En del af brevet lyder:

"Jeg har savnet dig mest i weekenden, gud ved hvad der kommer til at ske i ferien. Jeg har været fuldstændig elendig, og jeg tror i går aftes, at jeg ville have givet mit liv for at se dig. Selv om du ikke kommer til festen, behøver du ikke være bange for, at jeg skal flirte med Brown eller nogen, for det vil jeg ikke skat, jeg vil hele tiden tænke på dig og sørge over dig. Jeg ville dog ønske, du kom, men jeg ville nødig føle, at jeg havde tvunget dig til at komme mod din vilje. Desuden beundrer jeg ikke den type mand, der danser, og jeg er frygtelig glad for, at du ikke kan danse."

Som en romantisk film

For at vide, om han endte med at deltage i festen, siger kvinden, at hun vil fortsætte med at læse kærlighedsbrevene og afdække mere information om deres forhold, og muligvis finde personerne bag brevene.

I en kommentar til hendes fund sagde en bruger: "Det ville være fantastisk, hvis du scannede dem, så vi kunne prøve at finde dem, der skrev dem, eller de pårørende."

En anden bruger tilføjede: "Dette er nøjagtigt ligesom det, vi ville skrive til vores kærester, da vi var 13 og sendte sedler frem og tilbage."

En tredje bruger sagde: "Jeg tror, ​​du lige er gået ind i en romantikfilm, hvor dit mål er at levere brevene til bedstemoren til den person, der viser sig at være dit livs kærlighed."