Kvinde fik sig noget af overraskelse, da postbuddet lånte hendes toilet

Virale historier

25/05/2024

Screenshot: TikTok @justcallme_charlotte
Screenshot: TikTok @justcallme_charlotte

Skrevet af Emil B.

En kvinde er gået viral, efter at hun postede en morsom snak om en postmand, der afleverede "mere end en pakke" på hendes hus.

Charlotte, der deler indlæg på sociale medier under brugernavnet @justcallme_charlotte, fik hendes 25.000 følgere til at grine, efter hun delte en video, hvor hun hævdede, at en "Royal Mail-postmand tog en gigantisk p***se" i hendes toilet, mens han var på sin runde.

Kvinden, der talte med en Leeds-dialekt, forklarede, at han netop havde leveret en pakke til hende, men vendte kort tid efter tilbage for at bede om at bruge toilettet. Da hun antog, at han bare skulle tisse, lod hun ham gå på toilettet. Men hun indså, at noget var galt, da han blev derinde i lang tid.

Og da han kom ud, blev hun mødt af en forfærdelig lugt.

Episoden i detaljer

I klippet, der har fået mere end 4.200 likes, forklarede hun: "Må jeg bare spørge om, hvad protokollen måske er, når din Royal Mail-leveringsmand tager en gigantisk l**t i dit toilet?

"Jeg sad tidligere og ventede på en pakke. Der blev banket på døren, og jeg fik min pakke. Et minut senere banker han igen: 'Undskyld mig. Kunne jeg låne toilettet?' Jeg tænkte, 'Jeg vil ikke nægte nogen at bruge toilettet, så bare gå i gang.'"

Og hun tilføjede: "Han gik på badeværelset. Han brugte virkelig meget tid. Helt vildt meget tid! Evigheder! Jeg tænkte, 'Åh, min Gud, han sætter kameraer op på mit badeværelse'. Så begyndte jeg at optage på min telefon, fordi jeg er paranoid som bare fanden."

Men det var ikke helt det, der skete: "Fem minutter senere kommer han ud af badeværelset og siger, 'Mange tak, kæreste. Hav en god dag'. Jeg tænkte, 'Hvad fanden?"

og så fandt hun ud af, hvorfor han havde været derinde så længe: "Lugten ramte mig, mand. Han lavede et kæmpe l*rt i mit toilet. Jeg føler mig krænket."

En talsperson fra Royal Mail udtalte: "For hver medarbejder vises passende stoppesteder, der er specifikke for deres rute, når de er udendørs. Normalt råder vi medarbejdere til ikke at bruge en beboers faciliteter, men vi forstår fuldt ud og accepterer, at der kan være unikke omstændigheder."