Kvinde fandt kæreste gennem avisudklip: Nu er de gift med børn

Virale historier

24/08/2023

Foto: Avigail Adam / SWNS
Foto: Avigail Adam / SWNS

Skrevet af Emil B.

Det er ikke just den traditionelle datinghistorie. En ting er dog sikkert. Det er noget af en historie, der vil imponere deres børn, da et avisudklip bragte dem sammen.

Avigail Adam, 42 år, var lige kommet ud af et brud, da hun så et "smukt ansigt" i forretningssektionen af en avis.

Det skriver Mirror.co.uk.

Avigail fortsatte: "Jeg begyndte at læse artikler i en avis, og en handlede om Tom. Han havde lige startet sin genbrugsvirksomhed i Israel. Jeg var virkelig imponeret. Jeg syntes, hans billede var sødt. En uge går, og avisen er stadig åben på hans ansigt. Hans smukke ansigt.

"Jeg tænkte, hvis jeg finder den her fyr på Facebook, vil jeg skrive til ham. Det gjorde jeg og spurgte ham om at mødes til en drink. Han var forelsket i mig, men jeg følte ikke gnister. Jeg er så glad for, at han ikke lod mig gå. Jeg kan ikke forestille mig ikke at have dette liv sammen med Tom. Han får alle mine drømme til at gå i opfyldelse."

Hun kom dog hurtigt på andre tanker, efter at Tom fløj hende til Holland, Nederlandene, til en konference.

Dér klikkede parret.

Parret på roadtrip

Nogle uger senere inviterede "forelskede" Tom hende på en roadtrip rundt i USA, og parret besluttede at gøre deres forhold officielt.

Parret opretholdt et langdistanceforhold i de næste to år, indtil Avigail blev gravid med deres første søn Leo, der nu er otte år, og hun flyttede 9.200 fra Tel Aviv, Israel, til New Jersey, USA, i 2015.

Parret blev gift i deres baghave i august samme år, og de har nu fire børn sammen. Når hun ser tilbage på deres første møde, siger Avigail, en smykkedesigner fra New Jersey, USA: "Jeg er så glad for, at den anden fyr slog op med mig. Jeg føler mig velsignet og heldig. Dette er den bedste gave, jeg nogensinde har fået."