Ville have et sejt billede fra sit faldskærmsspring: Resultatet får alle til at grine

Virale historier

09/07/2023

Skrevet af Magnus Møller

Et faldskærmsudspring er et eventyr, som mange ønsker at prøve i deres liv. Det var det også for denne TikTok'er. Hun ville forevige oplevelsen med et sejt billede, men det blev desværre ikke helt som hun havde forestillet sig.

I en video på sin TikTok-profil, mindes 'Keep' faldskærmsudspringet. Hun havde sørget for at få taget professionelle fotos af begivenheden og betalt mange penge for det. Det skriver den unge kvinde selv.

Men resultatet efterlader meget tilbage at ønske. Det var klart, at man ikke ville se særlig godt ud under faldskærmsudspringet. Men Keep blev virkelig forskrækket, da hun så et af billederne.

Eksempel blev vist i videoen, og det er på ingen måder flatterende. Billedet viser nemlig Keep, der spreder benene under springet, løfter armene op og åbner munden helt op, som om hun skriger.

Derudover ser det næsten ud som om, at den unge kvinde ikke har en top på, da den, hun har på, bogstaveligt talt sidder klinet fast på hendes krop på grund af den høje faldhastighed.

TikTok-videoen er blevet set over 12 millioner gange, og den har allerede fået mange kommentarer.

"Jeg har virkelig blameret mig," skriver Keep i deleteksten til det seks sekunders lange klip, der allerede er blevet set over 12,5 millioner gange.

Det der umiddelbart synes superpinligt for TikTokeren, fik TikTok-fællesskabet til at bryde ud i latter.

Mange brugere morede sig over Keeps ansigtsudtryk under faldskærmsudspringet.

En person jokede: "Faldskærmsudspring eller eksorcisme?"

"Jeg får tårer i øjnene", skrev en anden. Og en bruger sagde det, som alle andre tænkte: "Jeg synes, det fanger følelsen af et faldskærmsudspring bedre end ethvert andet billede."

Keep er dog stadig irriteret over, at hun skulle betale for dette billede. Det bakkes op af en TikTok-bruger: "De skulle have givet dig billedet gratis."

En ting er dog sikkert, og det er, at netop det billede er det, som har fået mest opmærksomhed, og mon ikke det i sidste ende bliver det billede, som Keep bliver allermest glad for.