Kvinde afviser, at dinosaurere har eksisteret: Fossiler er i stedet bevis for dette, mener hun

Virale historier

18/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Har hun en pointe?

En kvinde har sat spørgsmålstegn ved eksistensen af ​​dinosaurer og fremsat en konspirationsteori om gigantiske humanoider - alt sammen på mindre end to minutter.

Hun uploadede en TikTok-video, hvor hun spurgte, hvorfor der ikke er dinosaurknogler overalt på planeten og kun nogle bestemte steder.

Verden er et ret stort sted, og vi har fået at vide, at ældgamle arter ville strejfe over det hele.

Og alligevel ser det ud til, at der kun er nogle få store arkæologiske steder spredt rundt om det sted, hvor der er fundet masser af fossiler.

Kvinden sagde: "Hvorfor er det, at den gennemsnitlige person aldrig har gravet dem op?

"Som hvorfor har du eller jeg eller nogen, vi kender, nogensinde fundet en knogle?"

Hvordan kan knoglerne overleve?

Hun hævdede, at knogler normalt nedbrydes over et par år og spurgte, hvorfor dinosaurrester kan eksistere i jorden i titusinder af år.

"Jeg tror ærligt talt, at de satte disse væsner foran os og fik os til at tro det på grund af dette," sagde hun, mens hun viste billeder af meget store mennesker eller skeletter (hvoraf nogle ikke virker ægte).

Derefter fortsatte hun med at tale om nefilim, også kaldet 'mystiske væsener eller mennesker i den hebraiske bibel, som beskrives som værende store og stærke' eller 'faldne'.

Kvinden delte billeder af gamle tegninger af disse formodede væsener beskrevet gennem historien.

Hun undrede sig over, hvordan det var muligt for noget at have overlevet en meteor, der ramte Jorden, som den, der dræbte dinosaurerne.

"Der ville ikke være noget tilbage, endsige knogler," sagde hun til kameraet. "Det er nemt at forbinde prikkerne, når dine øjne er åbne."

Ah, hvis jeg havde en krone for hver gang en konspirationsteoretiker talte om at åbne mine øjne, ville jeg være millionær.

"Det er bare endnu en ting, der er fundet på for at holde os fra sandheden," siger hun til sidst. "Sandheden er, at kæmper eksisterede."

Med hensyn til knoglerne ...

Nå, vi har et svar på mindst et af hendes spørgsmål.

Ja, knogler kan henfalde over et par årtier, men grunden til, at vi har fundet så mange dinosaurknogler gennem årene, er, at de er fossiler.

I fossiliseringsprocessen erstatter mineraler knoglernes bestanddele og forvandler dem til sten.

Med hensyn til "hvorfor er de ikke overalt-spørgsmålet", forklarede Dr. David Button, en dinosaurforsker ved Natural History Museum: "De fleste af de dinosaurfossiler, vi finder, er fra dyr, der levede i nærheden af ​​en sø eller flod.

"Nogle døde kort før området oversvømmede og dækkede deres rester i mudder og silt. Andre blev skyllet ind i en flod af kraftig regn."

Han tilføjede: "Vi kender ikke til mange dinosaurer, der levede i jungle- eller bjergmiljøer. Det er meget usandsynligt, at der dannes fossiler i sådanne situationer."

OBS: Det skal dog siges, at videoen sandsynligvis er en parodi på konspirationsteoretikere. TikTok-brugeren har nemlig skrevet i teksten til videoen, at den er lavet udelukkende for underholdningens skyld.

Eller ... jeg HÅBER i hvert fald, det er en parodi ...