Krabbe bed barn: Farens hævn efterlod lægen målløs

Virale historier

15/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det blev ikke den mest almindelige arbejdsdag for en læge i det østlige Kina. Hun måtte behandle en far, der havde besluttet sig for at hævne sig på en krabbe, der havde bidt hans datter.

Historien stammer fra UNILAD, der skriver, at en læge fra Kina for nyligt delte en historie offentligt, der har efterladt mange måbende.

Den hævngerrige far havde nemlig set sig sur på en krabbe, der havde bidt hans datter. De to havde været ude for at gå langs en å. Her ender det med, at krabben bider datteren.

Den 39-årige fader blev så arrig, at han i stedet for bare at skubbe krabben tilbage i vandet og gå videre med sin datter, så fangede han krabben og slugte den levende.

Herefter tog han sin datters hånd og gik videre med dagen som om intet var hændt.

To måneder senere begyndte problemerne dog. Den hævngerrige far begyndte pludselig at klage over ryg- og mavesmerter. Herefter fulgte en sjælden diagnose: Eosinofil gastroenteritis, der er en sjælden fordøjelsessygdom.

Lægen spurgte efterfølgende patienten gentagne gange, om han havde spist noget usædvanligt. Noget der kunne udløse en allergi. Men faren blev ved med at svare, at han ikke havde spist noget underligt.

Den 39-årige far blev så mindet om af sin kone om, at han havde slugt en levende krabbe for måneder siden. Det fortalte han til lægen.

"Jeg ville have hævn for min datter," fortalte den 39-årige far "Mens vi var ved en å, blev min datter bidt af en lille krabbe, så jeg blev sur og puttede den i munden som hævn."

Selvom krabben ikke længere er i live, må den stakkels far nu leve med parasitter i maven.

Var hævnen mon det værd?