Idiot blokerer mands parkerede bil: Ender med at koste dyrt da manden tager snedig hævn

Virale historier

04/5/23 | 07:01

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden havde først planlagt en hævn, men pludselig blev den meget sødere.

Hvis nogen blokerer din parkerede bil, er det fristende at forestille sig de mange måder, du kan udføre hævn. Men det er ikke hver dag, man får mulighed for at handle på sine planer.

Det skriver Mirror

Heldigvis for en bilejer, der siges at have den 'perfekte' hævnhistorie, er det præcis, hvad der skete.

Kommer tilbage til en blokeret bil

Under en tur til et smukt udsigtssted efterlod naturelskeren deres køretøj på den udpegede parkeringsplads. Så langt så godt. Men da vandreren vendte tilbage fra søen, fandt de ud af, at de var blevet spærret ind.

"Jeg kom tilbage til parkeringspladsen for at finde min bil blokeret af en person, der syntes, det var en genial idé at efterlade deres bil direkte bag 3 parkerede biler (jeg var den midterste bil, og kunne bestemt ikke komme ud)," skriver bilejeren i et opslag på det sociale medie Reddit.

Desværre var bilens ejer ingen steder at se.

"Jeg ventede og ventede, og lige før jeg skulle ringe til et fejeblad, går et par hen og sætter sig tilfældigt ind i bilen og fortsætter med at køre af sted."

Bilejeren så en mulighed for hævn og gik hurtigt i gang.

Parkeringsplads med en udkørsel

De vidste, at parkeringspladsen kun havde én udkørsel, og besluttede at give det hensynsløse par en smagsprøve på deres egen medicin.

"Jeg bakkede hurtigt op, cirklede rundt den anden vej for først at komme til parkeringspladsens udgang. Jeg kommer til udkørslen, og han er lige bagved mig. Jeg slukker bilen og sidder bare der. 10 sekunder senere trykker han på hornet," fortæller den snedige bilejer og tilføjer:

"Til sidst kommer han ud og går hen til mit vindue og begynder at råbe bandeord og beder mig om at flytte mig fra vejen."

Men hævnsøgeren stoppede ikke der. I stedet ville de sikre at manden virkelig forstod hvad han havde gjort.

"Jeg afbrød ham og fortæller ham, at han fik mig til at vente 17 minutter og 20 sekunder (jeg har timet det), da han ulovligt blokerede min bil, og jeg har tænkt mig at vente 17 minutter og 20 sekunder med at lade ham gå," fortalte manden.

Gør hævnen ekstra sød

Parret der havde blokeret mandens bil sad godt og grundigt i suppedasen.

"Noget at bemærke her er, at der er kun én udgang på denne parkeringsplads, og indgangen har af en eller anden grund pigge i jorden for at sikre at folk overholder ensretningen," forklarede chaufføren.

Men parret vidste åbenbart ikke noget om den ensrettede udkørsel baseret på, hvad der skete derefter.

Forfatteren fortalte om slutningen af ​​udvekslingen og sagde, at den vrede chauffør stormede tilbage til sin bil, før han bakkede mod indgangen.

"Han kører ned til indgangen og uden at bemærke piggene, tror jeg, kører lige ind i dem. Jeg ser hans bremselys tænde i sidste øjeblik, og pow begge fordæk er færdige," skrev de og fortsatte:

"Derefter besluttede jeg, at 17 minutter var spild af tid, da han helt klart ville være der længere end det, og så jeg kørte. Det fik resten af ​​min dag til at føles meget bedre."