Hendes kæreste ville ikke spise grøntsager: Da han fandt ud af, hun havde narret ham, blev han rasende

Virale historier

19/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad mener du om hele sagen?

Alle forældre har på et tidspunkt oplevet, at de skulle tænke kreativt for at få deres børn til at spise grøntsager.

Men hvad gør man egentlig, hvis ens partner er så kræsen, at grøntsager konsekvent bliver pillet fra, når der bliver serveret aftensmad?

Netop sådan et dilemma har en 28-årig kvinde delt på internetforummet Reddit under overskriften: "Er jeg et r**hul for at skjule grøntsager i min partners mad?"

Denne afdeling går ud på, at en bruger deler en historie eller et dilemma, for at bede de andre brugere af forummet vurdere, om det er afsenderen af historien eller de andre involverede, der er forkert på den.

Sådan skjulte hun grøntsagerne

Kvindens kæreste er ifølge opslaget en 36 år gammel mand, som altså har en form for korstog mod grøntsager.

Når han selv skal stå for mad, står den næsten altid på færdigretter, og ifølge den 28-årige kvinde, er det kun, når de er ude at spise, at manden faktisk spiser grøntsager i stedet for at lægge dem til side på tallerkenen.

Han har klaget over helbredsproblemer af forskellige art, herunder vitaminmangel, og han udpeger selv "uheldige gener" som årsagen til det.

Det er imidlertid hovedsagelig den 28-årige kvinde, der står for maden i parrets fælles hjem, og på et tidspunkt begyndte hun at blende grøntsager og blande i de retter, hvor de kunne skjules. Når hun serverede maden for manden, forklarede hun, at hun havde undladt at putte grøntsager i hans portion.

I løbet af et par måneder fortalte manden, at han havde det meget bedre, og at hans læge endda havde sænket doserne på hans medicin, ligesom manden heller ikke havde været nødt til at tage multivitaminer i flere uger. Kvinden valgte at holde tæt med hemmeligheden, da hun bare var glad for, at manden havde det godt.

Det hele bliver afsløret

Da kvinden på et tidspunkt skulle lave aftensmad, gik blenderen imidlertid i stykker undervejs i processen. Derfor puttede kvinden grøntsagsstykkerne i sovsen til den pastaret, hun var ved at lave, og ganske som forventet pillede manden dem fra.

Men da manden smagte på retten, undrede han sig over, at den smagte præcis, som den plejer - og det fik kvinden til at krybe til korset og forklare, hvordan hun i skjul havde sørget for, han fik grønt i sin kost.

Det fik manden til at eksplodere i raseri og kalde sin kæreste for en "kontrollerende kælling", og at det er hans sag om han tror på, at grøntsager faktisk betyder noget som helst for helbredet.

Han tog over til sin søster, som skrev til den 28-årige kvinde, at manden havde det fint, men at søsteren var på hans side.

Den 28-årige kvindes veninde derimod mener, at manden er komplet latterlig.

Brugerne på Reddit er delt mellem at mene, at manden skal se at blive voksen, og at kvinden har dødsdømt forholdet ved at lyve/fortie sine aktiviteter.

Hvad mener du?

Kilde: Cheezburger