Hemmeligheden bag en tatovering kostede ham ægteskabet

Virale historier

01/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mette N.

En kvinde er fortvivlet efter at have opdaget, at hendes mand gennem 19 år har holdt på en stor hemmelighed – og hans løgn blev afsløret takket være hans nye tatovering

En kvindens hjerte blev knust, da hun indså, hvad hendes mands tatovering betød. Og hendes mand har bestemt en god grund til at fortryde sin tatovering.

Det skriver Mirror

Tatoveringer er en populær form for selvudfoldelse, men mange mennesker ender med at fortryde deres tatovering, hvis den ikke bliver, som de havde håbet, eller hvis de får noget tatoveret, som de senere ikke vil have på deres krop – som f.eks. en kærestes navn, som de så slår op med.

Men én mand har en helt anden grund til at fortryde sin tatovering, da den endte med at afsløre hans store hemmelighed.

Løgnen, der endte deres ægteskab

Mandens kone forklarede, at hun var gift med sin partner i 19 år, og han havde aldrig udtrykt interesse i at få en tatovering, indtil for omkring et år siden, da han hævdede, at hans svoger inspirerede ham til at få noget blæk på kroppen selv.

Hun tænkte ikke over det, da han kom hjem med en lilje tatoveret på brystet – indtil hun opdagede sandheden.

I et indlæg på debatforummet Reddit sagde kvinden, at hun blev mistænksom, da hendes mand forhindrede hende i at deltage i arrangementer og fester med hans arbejde, mens han selv tog afsted.

Han fortalte hende oprindeligt, at det var på grund af Covid-19-pandemien, men da tingene vendte tilbage til det normale, kunne han ikke finde på en anden undskyldning, så han lod hende komme med.

Det var der, hun mødte en af ​​sin mands kollegaer – ved navn Lily [engelsk navn for lilje].

Hun skrev: "Min mand svor, at det var en tilfældighed. Jeg havde forsøgt at ignorere mine følelser om, at han pludselig ville have en tatovering. Han indrømmede til sidst, at de havde haft en affære de sidste to år."

Men forræderiet stoppede ikke der.

Den voksende have

Hendes mand havde tilføjet noget vedbend til sin tatovering lidt over et år efter, at han fik den originale tatovering, og hun huskede senere, at Lily havde født en pige kaldet Ivy [engelsk navn for vedbend] kun et par måneder, før han opdaterede sin tatovering.

Kvinden specificerede ikke, om Ivy er hendes mands datter, men sagde, at hun "ikke kan tilgive" ham for at have en affære og nu ønsker en skilsmisse.

Hun tilføjede: "Han tryglede mig om ikke at blive skilt, men jeg kan ikke tilgive dette. En del af mig er stadig i chok. Han vil gerne gå til psykolog, men jeg kan ikke. Vi har været gift i 19 år, og jeg lod ham overbevise mig om, at mine følelser omkring hans tatovering var forkerte. Jeg troede aldrig, at jeg ville blive 43 og blive skilt, men her er jeg."

Kommentarer til opslaget var hurtige til at tilbyde støtte til kvinden, og mange af dem fortalte hende, at hun gjorde det rigtige ved at stå op for selv og presse på for skilsmisse.

En person sagde: "Så han havde en affære i TO ÅR og vil arbejde på ægteskabet nu? Godt for dig at stå op for dig selv, jeg er ked af, at du og din datter går igennem dette."

En anden skrev: "Lad mig samle min kæbe op fra gulvet. Det er koldt, iskoldt. Din eksmand er noget helt særligt," og en tredje skrev: "Jeg er ked af, at han forrådte dig. Folk som ham er bare absolut skrald."