Har du spist ærter forkert hele dit liv? Sådan spiser du dem korrekt

Virale historier

11/11/2023

Foto: Instagram @williamhansonetiquette
Foto: Instagram @williamhansonetiquette

Skrevet af Emil B.

En etiketekspert har delt et tip om den korrekte måde at spise ærter på, som ikke fører til rod, og madelskere er betaget. Nogle siger, det er det mest nyttige tip, de nogensinde har fundet.

At have korrekte bordmanerer er ikke noget, de fleste mennesker mestrer med det samme. Sommetider kan det tage lang tid for en person at lære, hvordan man opfører sig ved middagsbordet, da det kan være særligt svært at lægge gamle vaner fra sig.

Mens listen over, hvad du bør gøre og ikke bør gøre, er endeløs, er der én ting, du bør undgå for enhver pris: at være en uordentlig.

Og nu har en etiketekspert afsløret den korrekte måde at spise ærter på, uden at grøntsagen spilder ud over det hele. Faktisk viser det sig, at vi har spist dem forkert hele vores liv.

William Hanson delte en video på Instagram, og i videoen siger fødevareentusiasten, at du skal stikke ærterne på din gaffel i stedet for at forsøge at skovle dem op. Mens han demonstrerede teknikken, sagde han: "Du spiser sandsynligvis dine ærter forkert. Vi skovler dem aldrig ned på undersiden af gaflen og fører dem op til munden, så flyver de alle vegne. I stedet kan du bruge bagsiden af din kniv til at trykke og stikke nogle ærter på gaffelens tænder. Så har du en pæn lille samling, som du nemt kan spise!"

Taknemmlige brugere

Hans følgere takkede hurtigt for hans nyttige tip. En af hans fans skrev: "Jeg mener det, dette er faktisk en af de mest nyttige oplysninger, jeg nogensinde har fået fra Instagram."

Imidlertid udtrykte nogle, at de nok aldrig ville befinde sig i en sådan situation.

En person afslørede, at de havde fundet en anden lignende metode for at undgå, at ærterne flyver alle vegne: "Ellers skaf mosede kartofler og brug det til at dyppe dine ærter i uden at miste en eneste af dem."

"Jeg vil bare bruge en ske. Det vil også forhindre, at min kniv og gaffel ridser over en tallerken," tilføjede en kvinde.

Video: Instagram @williamhansonetiquette