Hans barn blev bortadopteret inden han mødte det - tårevædet telefonopkald ændrede alt

Virale historier

08/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er aldrig nemt, når et par går fra hinanden. Især ikke når der er børn involveret. Men for denne far gik der 36 år, før han kunne få endelig forløsning

En knust far har endelig mødt sin førstefødte søn efter at have brugt 36 år på at spekulere på, hvad der skete med ham. Manden blev ved et uheld far som 19-årig - men ifølge Mirror blev barnet skjult for ham og sat til adoption.

Da han fandt ud af sin søns eksistens, gik han i retten for at søge om forældremyndigheden, men fik direkte afslag. En af hans andre sønner delte sin historie på Reddit og sagde: "Min far fik en søn for 36 år siden med sin gymnasiekæreste.

"Han var kun 19, da babyen blev født, og han var lige kommet i militæret omkring seks måneder før. Han vidste ikke om babyen, siden han og kæresten var gået fra hinanden. Hun satte barnet til adoption inden han kom hjem."

"Da han fandt ud af at barnet eksisterede, forsøgte han at få forældremyndigheden, men af en eller anden grund ville dommeren ikke tillade det.

"Min far havde ingen oplysninger om sin søn eller nogen måde at finde ham på."

Men en weekend, næsten fire årtier efter, blev en af hans sønner kontaktet af en halvbror gennem 23andMe, en online-DNA-afstamningstjeneste.

"Jeg kendte til babyen, så det var ikke en overraskelse," tilføjede han. "Jeg fortalte det til mine forældre, og for første gang i 36 år fik min far talt med sin søn i telefonen.

"Min halvbror ligner min anden bror så meget, at de kan forveksles med hinanden. Han bor to timer væk, men voksede op 20 minutter fra, hvor jeg voksede op.

"Alle er begejstrede, og vi planlægger et besøg meget snart. Min far græd som en baby, efter at han fik telefonen."

"Hans søn blev adopteret af et vidunderligt par, som opmuntrede ham til at finde sin biologiske familie."

I en kommentar til sit indlæg sagde en bruger: "Jeg er så glad for din far og din familie! Hvilket smukt resultat."

En anden bruger tilføjede: "Der er noget i mit øje. Dejlig historie, ked af at høre, at det tog 36 år."

En tredje bruger sagde: "23andMe gjorde noget rigtigt! Godt gået til dig og tillykke til din far, hvilken smuk historie."