Gumby blev bortadopteret 11 gange, men vendte tilbage hver gang: Da sandheden går op for internatets medarbejdere, blev det hele forandret

Kæledyr

30/05/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Magnus Møller

Adoption af hunde fra et dyreinternat er ikke længere en usædvanlig begivenhed. Folk ønsker at gøre en god gerning, og det gør de ved at tage sig af en hund, som nogen har forsømt. Men det ender ikke altid lykkeligt.

Gumby var en rolig og venlig hund. Han blev bragt til et dyreinternat allerede i 2014.

Ved første øjekast var det en rigtig familiehund, og det stod klart for medarbejderne, at der ville komme stor interesse for ham. De tog ikke fejl - han blev bortadopteret allerede efter få dage hos internatet.

Internatets medarbejdere var blevet vant til at høre forskellige menneskers historier, når de afleverer deres hunde til bortadoptering. Mange års erfaring har bevirket, at de har fundet ud af, at nogle af historierne er opdigtede. Lignende historier hører de også, når folk ombestemmer sig angående adoptionen af en hund. Det er nemlig ikke usædvanligt, at den adopterede hund bliver returneret efter blot nogle få dage.

Gumby oplevede netop dette. Flere gange. Selvom han var en legesyg og kærlig hund, besluttede hans nye ejere at returnere ham til internatet efter nogle få dage. Medarbejderne blev ikke overraskede, så de opdaterede annoncen og gjorde Gumby tilgængelig for adoption igen.

Det varede ikke længe, før en anden familie meldte sig. Det, der var overraskende, var, at denne situation gentog sig flere gange.

Det tog lang tid, før de fandt årsagen.

Gumbys adoptioner blev efterhånden mærkeligere.

Ikke kun blev han returneret til internatet af ejerne efter noget tid. To gange vendte han endda tilbage på egen hånd. Han undslap simpelthen den nye familie og intuitivt fandt han vej tilbage til det sted, hvor han trivedes bedst.

Internatets medarbejdere havde brug for noget tid til at forstå årsagen, men til sidst indså de, hvor hans sande hjem var.

Således blev Gumby takket være sin egen vedholdenhed en hund, der levede på internatet.

Han blev hele deres maskot og derefter undersøgte han grundigt alle nytilkomne hunde. Han forsynede dem med den nødvendige vitale energi.