Forældre fik opkald fra søn - 6 måneder efter, han blev erklæret død

Virale historier

18/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En mand har efterladt folk i fuldstændig vantro ved at berette om den chokerende sandhed omkring hans påståede død - og hvordan hans mor og far reagerede, da de opdagede, at han var i live.

Det er ikke ukendt, at familiestridigheder kan eskalere.

Men en mand har stjålet rampelyset ved at afsløre, hvordan hans søstre fik deres stakkels forældre til at tro, at han havde været død i seks måneder.

Fyren ved navn Callum fortalte sin ganske chokerende historie i New Zealands ZM Radio-show - og efterlod værterne i vantro.

Søstrenes løgn

Callum ringede ind til et segment, hvor lytterne blev spurgt, om de nogensinde var blevet antaget for døde. Han begyndte: "Ja, det har jeg bestemt været, kammerat. Mine søstre var i en smule uoverensstemmelse med mine forældre på det tidspunkt, og de kom ikke rigtig ud af det. Jeg boede i Wellington, mens de var i Christchurch. Min ældre søster ringede faktisk til mine forældre og fortalte dem, at jeg var død."

Han afslørede også, at hans søstre havde fortalt deres mor og far, at hans ekskærestes forældre ikke ønskede dem til hans begravelse.

Da han blev spurgt om, hvorfor hans forældre bare synes at acceptere nyheden om hans død, svarede han: "De løb lidt rundt og ringede til vores andre familie for at se, om de havde hørt noget, ud fra hvad jeg fik at vide. De fik ikke rigtig noget brugbart at vide, så mine forældre gik bare ud fra 'ja, han er død'."

Callum blev også spurgt om, hvordan bedraget kunne fortsætte i seks måneder, hvortil han indrømmede: "Jeg var bare optaget af livet og arbejdet, og så tænkte jeg, vent - jeg har ikke hørt fra mine forældre i et stykke tid, jeg undrer mig over, hvad der foregår? Og jeg ringede til dem, og min mor og far sagde, 'Du er i live?' Min mor græd bogstavelig talt, og min far var bare helt overvældet - han var bare sådan ’hvad fanden foregår der?'"

Den største bombe af dem alle

Callum afslørede derefter endnu en stor bombe. Han afslørede, at hans søster faktisk havde fortalt sine forældre, at han var blevet stukket ihjel.

"Vent, vent, vent, du blev myrdet?" spurgte en af de vantro værter. "Du er ikke død i en ulykke ved din egen hånd, nogen myrdede dig! Dette er det vildeste opkald, vi nogensinde har haft. Var du typen, der ville være blevet stukket?"

Callum reagerede på komisk vis ved at sige: "Jeg var ikke med i nogle bander, men jeg vil sige, at på det tidspunkt ville det ikke have været usædvanligt, at jeg blev stukket."

Han sluttede med at sige, at hans mor og far var 'i den syvende himmel' over at finde ud af, at han faktisk var i live, og at han skyndte sig hjem den weekend for at forsikre dem om, at det virkelig var ham.

Det er unødvendigt at sige, at Callum bekræftede, at han og hans forældre ikke rigtig taler med hans søstre længere.

Kilde: Mirror