Folk i mavekramper over postseddel efter mislykket afleveringsforsøg

Virale historier

15/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det kan være ekstremt frustrerende at gå glip af en pakkelevering – især når du har ventet i uger på, at den kommer frem. En chauffør oplevede selv frustrationen over, at han ikke kunne aflevere – og lagde så en seddel til andre.

Ærgelig hændelsen

USPS- medarbejderen ville blot aflevere en pakke. Men det skulle vise sig at være langt mere vanskeligt end først antaget. Han forsøgte det, men der kom en stor hund i vejen for det. Derfor måtte han undlade

For at hjælpe sine andre postarbejdere ud noterede budchaufføren en "hazard alert" på en bestemt adresse, så andre vidste, hvad de var oppe imod, før de nåede døren. På sedlen stod der: "Hazard Alert: Hund ligner pony. Faretype: hund eller dyr."

Mange kommentarer

På Reddit er indlægget blevet flittig delt, og folk kan nærmest ikke vente med at dele deres besyv vedrørende hændelsen. I en kommentar til advarslen på Reddit skrev et postbud: "Fik mig til at grine, men blev også ekstremt paranoid."

Mens de fleste brugere ikke kunne lade være med at grine af førerens advarsel, forsøgte andre at gætte hundens race. En anden bruger skrev: "Gætter på en greyhound."

En tredje bruger sagde: "Jeg antager en great dane."

En anden bruger tilføjede: "Naboer troede, at min hund var et rådyr, da de første gang så hende løbe gennem skoven."

6.500 hundebid om året i USA

Et spørgsmål melder sig også: Må postbudet overhovedet det, eller burde han have løbet risikoen og forsøgt mere ihærdigt at aflevere sin pakke?

I en anden tråd på Reddit fortalte et person, at han ikke fik en pakke, fordi hans hund stod i vejen for det. Til det svarede et postbud: "En brevbærer skal ikke risikere at komme i nærheden af ​​en hund. de har lov til at springe over huse og endda hele gader, hvis det er nødvendigt."

Og anden fortalte: "Træd uden for din dør og luk hunden ind. Din vurdering af din hund er irrelevant, når der er 6.500 hundebid på bærere om året."