Folk er i det røde felt, efter egoistisk nabo spærrer parkeringsplads med potter

Virale historier

15/07/2023

Screenshot: TikTok @brothersmake
Screenshot: TikTok @brothersmake

Skrevet af Emil B.

De fleste vil gerne være sikre på deres parkeringsplads, men den her mand ville være ekstra sikker. Derfor spærrede han det med potter og planter. Og det har gjort folk stiktossede.

Frustreret over naboen

To mænd er gået på de sociale medier for at klage over en person på deres vej, der har været "egoistisk" med sin parkering, da han har reserveret plads på en helt usædvanlig måde. På deres TikTok-konto @brothersmake gjorde Matt og Jonny det klart, at de ikke var tilfredse med personen, der boede nær dem, og omtalte ham endda som "dårlig nabo".

"Hvorfor gør folk dette?", raser de som en del af billedteksten, og fortsætter med lufte deres frustration i videoen: "Bor der andre i nærheden af nogen, der tror, de kan kræve en offentlig parkeringsplads som deres egen ved at bruge trafikkegler og nogle potter?"

Keglerne og plantekrukkerne kunne tydeligt ses, idet han reserverer en plads på vejen.

Kommentatorer irriterede

Mange mennesker i kommentarerne var ikke imponerede over naboens snedige pladsbesparende taktik: "Jeg ville bare parkere der for sjov", jokede en person, mens en anden sagde: "De tror, bare fordi de ejer huset, ejer de også vejen!"

Dog spurgte en person: "Er der parkering til husene bagved? Hvis ikke, og den plads er foran deres hus, lovlig eller ej, ville det være høfligt at lade dem få den", hvortil mændene svarede: "Ja, det ville være høfligt. Men det er direkte uhøfligt at forhindre andre i at parkere der, når de ikke er der."

En anden person var lige så tosset som dem: "Det er ulovligt at hindre vejen", og en anden fortsatte: "Ja, jeg ville bare flytte dem, og jeg ejer ikke engang en bil."

Ifølge Highways Act 1980 er det en overtrædelse at forhindre vejen uden tilladelse fra det lokale vejmyndighed.