En ting er indbrud af mennesker, men de her fik dobbelt op på slemt med bjørn

Virale historier

07/09/2023

Foto: @USA Today/Josaury Faneite-Diglio
Foto: @USA Today/Josaury Faneite-Diglio

Skrevet af Emil B.

En trebenet bjørn, kendt af de lokale som Tripod, brød ind i et hjem i Florida og fandt vej til et drikkevarekøleskab, hvor den drak tre dåser af alkoholholdig seltzer White Claw.

Videooptagelser fra en ejendom i forstaden Lake Mary i Orlando viser, hvordan dyret plyndrede køleskabet.

Det hårrejsende møde i Florida-hjemmet fandt sted omkring kl. 17, da Josaury Faneite-Diglio fik en meddelelse fra sit sikkerhedskamera og så, at en bjørn, kendt lokalt som Tripod, var på besøg

Det fortalte hun til WESH-TV.

I huset var Josaurs 13-årige søn, Joseph, der var i stand til at fange mødet på sin mobiltelefon.

Hjemmesikkerhedsvideo viser Joseph, der får familiens hund Bruno til at tie stille, efter at han havde gjort opmærksom på Tripods tilstedeværelse. Joseph genkendte den lokalt berømte bjørn næsten med det samme:

"Han kommer tættere på. Denne fyr prøver at spise maden her," sagde Joseph, mens han filmede, og han udgav en forståelig række bandeord, mens han fortalte begivenheden.

Og han fortsatte: "Oh my god," sagde han. "Dette er som en gang i livet. Jeg føler, at jeg er nødt til at låse alle dørene nu," siger han, mens Tripod langsomt går hen imod vinduet, hvor Joseph filmer. "Jeg har aldrig været så tæt på en bjørn."

Joseph fortsætter med at filme, mens Tripod bevæger sig hen til det lille køleskab. Til Josephs overraskelse åbner bjørnen køleskabsdøren uden besvær: "Oh, se, han åbnede lige døren!" siger Joseph og griner: "Han er ved at tage øllen!"

Da Tripod forlod stedet, havde den drukket tre White Claw alkoholiske seltzere sammen med noget fiskefoder, som familien havde efterladt ved et akvarium, fortalte Faneite-Diglio til WESH-TV.

"Jeg var ikke bange, for vi kender bjørnen rigtig godt," fortalte hun stationen. "Den bor her; vi respekterer deres levested så meget, vi kan."