Fortvivlet lille dreng spørger mor: "Må jeg ikke få vaskebjørn med hjem?"

Kæledyr

17/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hjerter smeltede, da en lille dreng i en video ivrigt spurgte sin mor, om han måtte tage dyret til sig som sit eget.

En kvinde har set sin video gå viralt efter at have fanget det søde øjeblik, hvor hendes søn spurgte, om han kunne adoptere en vild vaskebjørn som sit kæledyr. Klippet, der fik mere end 2,1 millioner likes og 15.000 kommentarer, efterlod seerne betaget af drengens begejstring, mens han holder dyret i sine arme.

Klippet fangede den hjertevarmende interaktion mellem ham og hans mor, mens han kæmper for at holde fast i dyret, der er halvdelen af ​​hans krop.

Bag kameraet hører man ejeren af videoen, @babylynnxx, blive tydeligt overrasket, da hun opdager, at hendes søn har taget det vilde dyr med ind i familiens hjem.

Inden barnet viser sin mor det vilde dyr, høres han give hende en forudgående advarsel: "Mor, jeg har fanget noget, men vær ikke vred på mig."

Moderen, der sidder med hunden, katten og et andet barn, kan ikke lade være med at gispe af chok, da hun ser, hvad der går rundt om hjørnet. Med et smil på læben spørger drengen ivrigt sin mor, om hun vil lade ham beholde dyret som kæledyr, og efterlader hende helt målløs:

"Den fulgte efter mig," indskyder han, mens hans mor fortsætter med at gispe af chok. Imens kravler dyret hen over drengens skuldre. "Hvorfor?" spørger hun retorisk. "Tag det der skravl ud!"

Nølende med at give slip på dyret, svarer drengen: "Vi kan beholde det, det bider ikke engang."

Men på trods af hendes ufortrøden ordre fortsætter drengen med at trygle sin mor om at lade ham beholde dyret.

Flere af kommentarerne viser også søde reaktioner:

En skriver "Dyret er helt rolig, som om den var en del af familien."

En anden skriver: "Det var mig dengang.. tog alt med hjem. Har stadig ikke fundet frøen i lejligheden siden ☠️"