Døde 4 dage efter sin forlovelse: Hun rørte i teen med den forkerte ske

Virale historier

18/05/2024

Image: Facebook, Craig McKinnon
Image: Facebook, Craig McKinnon

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt nok en tragedie.

Det lyder utroligt, at en snavset ske kan betyde døden for et ellers sundt og raskt mennesker, men sådan reagerer mennesker med alvorlige allergier.

Jess Prinsloo havde nemlig mælkeallergi, men hun gik altid rundt med den rigtige medicin på sig, hvis hun nu skulle få en allergisk reaktion.

Men da Jess tager en beskidt ske med mælkerester på og rører i sin te, ved hun ikke, at selv medicinen ikke vil hjælpe hende denne gang. Jess udviklede anafylaktisk chok, og selvom hun fik hurtig lægehjælp, så hjalp det ikke.

Kort tid forinden havde Jess' kæreste Craig ellers planlagt det helt perfekte frieri. Jess var fra Sydafrika, og derfor var hendes familie langt fra parrets normale hjem i England. Så mellem jul og nytår friede Craig til Jess under solen i Sydafrika, og alt så ud til at være fryd og gammen. Desværre fik Jess fat i en beskidt ske bare fire dage senere.

Jess havde været alvorligt allergisk over for mejeriprodukter siden sin barndom og undgik dem omhyggeligt. Allerede i en alder af 18 år, havde hun haft en så alvorlig reaktion, at hun skulle genoplives. Det skete efter hun spiste en karry, der indeholdt mælk. Hun havde altid en epipen med sig, og den reddede hendes liv dengang.

Den skæbnesvangre morgen lavede hun en kop te hjemme hos sin mor i Johannesburg. Der begik hun en fatal fejl. Hun rørte rundt i teen med en ske, som nogen havde brugt til mælk. Jess fik en allergisk reaktion inden for få sekunder.

Jess gav sig selv et skud adrenalin med sin epipen, men det gav ingen lindring. Derfor blev hun kørt på hospitalet. Desværre kunne selv lægerne ikke gøre noget for hende, og Jess overlevede ikke det anafylaktiske chok.

Jess havde ellers gjorde alt i sin magt for at forberede sig på et sådan scenarium. Hun havde to penne med adrenalin på sig. Det var alligevel ikke nok til at redde hendes liv.

Nu må Craig fortsætte sit liv uden sin elskede.