Derfor brød mand sammen af grin efter at have set lillebrors tatovering

Virale historier

15/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand kaldte sin yngre bror pattebarn, efter at han stormede væk under en diskussion om hans nye tatovering.

Ironisk tatovering

I et opslag på Reddit skrev manden: "Min lillebror har haft en række forhold siden han var gammel nok til at vide, hvad dating var. Adskillige gange endte forholdene dog med, at han blev taget i at være utro med en anden pige. Faktisk var hans nuværende kæreste den 'anden kvinde' fra hans tidligere forhold."

Og han fortsætter: "Han (jeg kalder ham Danny) bor stadig hos mine forældre, og jeg tog over til en grillfest den 4. juli. Da han rakte ud for at give mig et knus, bemærkede jeg, at hans arm var meget rød. Og han viste mig sin helt nye tatovering, som han bogstaveligt talt lige havde fået. I store bogstaver stod der 'LOYALTY' med kursive skrifttyper.

Og storebroren kunne ikke lade være med at påpege det: "Måske er jeg en nar, fordi jeg begyndte at grine lige idet, jeg så det, og jeg forsøgte slet ikke at skjule det. Han sagde 'hvad er der så sjovt?' og jeg sagde bare, at hans tatovering var virkelig ironisk. Han blev sur og stormede ind på sit værelse og deltog ikke i middagen med mine forældre og mig."

Det gjorde hans forældre enormt undrende: "Jeg fortalte dem, hvad der skete, og de sagde, at jeg var en nar, og min søster sagde, at folk har lov til at ændre sig. Jeg synes personligt, at han opfører sig som et barn ved at låse sig inde på sit værelse, og at jeg ikke bør bebrejdes for, at en 25-årig stormer afsted."

Sympati til broren

Kommentarerne til opslaget støttede manden og mange af dem var enige om, at hans brors tatovering faktisk var ironisk.

En person skrev: "Jeg var klar til at irettesætte dig for at nedgøre allerede foretagne kunstneriske valg af andre mennesker, men... nej. Det er et latterligt uvidende tatoveringsvalg for en notorisk utro person."

En anden tilføjede: "Min ældste bror er også en kronisk utro person, og hvis han fik den tatovering, ville jeg grine, indtil jeg græd. Og så fortælle ham, at det er godt, han har påmindelsen, fordi han har brug for det.