Byttede plads med passager for at undgå bøde for spritkørsel: Der var bare et ret stort problem ...

Virale historier

14/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden forsøgte at snyde politiet til at tro, at det var hunden der havde kørt.

En mand i USA blev anholdt for angiveligt at køre påvirket af alkohol, men politiet siger, at han forsøgte at skifte plads med sin hund for at undgå at få en bøde for det.

Det skriver Ladbible.

Den bizarre hændelse fandt sted i Springfield, Colorado den 13. maj.

Her stoppede politiet manden for at have kørt for hurtigt, hvorefter han forsøgte at bytte plads med sin og hævdede, at det ikke var ham der kørte. 

En noget aparte oplevelse

Politiet sagde også i et Facebook-opslag, at da de havde fået ham ind til side af vejen, begyndte han at vise 'tydelige tegn på beruselse' og stak af, da han blev spurgt om sit alkoholforbrug.

Det er værd at påpege her, at efterforskningen er i gang, og som Springfield Police udtrykte det:

"Alle involverede parter er uskyldige, indtil det modsatte er bevist."

Og for en god ordens skyld: Alkoholpåvirket kørsel er også meget forkert. Gør det venligst ikke, folkens.

Byttede plads med hunden

Politiet fra Springfield Police Department delte historien på deres Facebook-side

"Den 05/13/23 omkring kl. 1130 foretog Springfield Police et trafikstop på et køretøj, der kørte med 52 miles i timen i en opslået 30 miles i timen-zone nær 7th and Main St. Chaufføren forsøgte at skifte plads med sin hund, der sad på passagersædet, da SPD-betjenten nærmede sig og overværede hele processen," skriver politiet i deres opslag og fortsætter: 

"Den mandlige part forlod derefter passagersiden af ​​køretøjet og hævdede, at han ikke kørte. Den mandlige part viste tydelige tegn på beruselse, og da han blev spurgt om hans alkoholforbrug, løb den mandlige part fra betjenten."

Hunden slipper for sigtelse

Efter sit forsøg på at flygte nåede manden dog ikke ret langt.

"Den mandlige part blev hurtigt pågrebet inden for omkring 20 meter fra køretøjet. Det blev opdaget, at manden kørte fra Las Animas til Pueblo og farede vild i Springfield. Den mandlige part blev også fundet at have to aktive arrestordrer for hans arrestation fra Pueblo," Skrev politiet i deres Facebookopslag og tilføjede:

“Den mandlige part blev lægeligt renset på hospitalet og derefter indsat i Baca County-fængslet for sine kendelser og også sigtet for; Kørsel under påvirkning af alkohol og/eller stoffer, kørsel med nedsat evne, kørsel med hastighed 20-24 over det tilladte, og at modsætte sig anholdelse,”

Nu tænker du sikkert - hvad skete der med den stakkels hund? Bare rolig, den har det fint.

Politiet bekræftede: ”Hunden blev givet til en bekendt til føreren, som han kunne tage sig af, mens festen sad i fængsel. Hunden står ikke over for nogen sigtelse og blev sluppet med blot en advarsel."